Şimdi Ara

Lüks arabaların satışlarında rekor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowgeist

volvo dediğin araç şu anda premium sınıftaki en iyi hızlanma değerlerine sahip 2.0 dizel motoru 225 beygir gücünde bu 1.
    2.0 motorlu t8 modeli elektrik benzin hybridi ve çok düşük tüketim rakamlarıyla tam 400hp güç üretiyor bu 2.
    Dünyada güvenlik alanında tartışmasız en büyük firma bu 3.
    senin o premium dediğin arabaları çarpışma testinde maymuna çevirdi,koca koca markalar özür dileyip arabalarını düzelterek testlere sokmaya başladılar volvonun sayesinde 4.
    model gamı genişliyor E segment otomobilleri de yakında piyasaya çıkacak 5.
    Şu anda model gamındaki araçlardan v40 s60 xc60 ve xc90 gibi araçlar sınıflarının en iyileri bu da 6.
    Bilip bilmeden konuşmayın şurda,volvonun her tarafı premiumdur.İnanmayan da oraya oy atar,boyunun ölçüsünü alır
    Ha şunuda kendine soracaksın: niye ciddiye alıpta bukadar mesaj attı.Neticede dünya kabul etmiş bu aracın luxury segment olduğunu.
    Cevap:
    Otomobilden 1 hokka anlamayan biri mesajlarınızı ciddiye alabilir,maksat cevabını vermiş olayım da işin doğrusunu öğrensin

Bana inandırıcı gelmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İnandırıcı gelmeyen bölüm nedir şenercim açıklayayım?
  • quote:

İnandırıcı gelmeyen bölüm nedir şenercim açıklayayım?

volvo dediğin araç şu anda premium sınıftaki en iyi hızlanma değerlerine sahip 2.0 dizel motoru 225 beygir gücünde bu 1.
    2.0 motorlu t8 modeli elektrik benzin hybridi ve çok düşük tüketim rakamlarıyla tam 400hp güç üretiyor bu 2.
    Dünyada güvenlik alanında tartışmasız en büyük firma bu 3.
    senin o premium dediğin arabaları çarpışma testinde maymuna çevirdi,koca koca markalar özür dileyip arabalarını düzelterek testlere sokmaya başladılar volvonun sayesinde 4.
    model gamı genişliyor E segment otomobilleri de yakında piyasaya çıkacak 5.
    Şu anda model gamındaki araçlardan v40 s60 xc60 ve xc90 gibi araçlar sınıflarının en iyileri bu da 6.
    Bilip bilmeden konuşmayın şurda,volvonun her tarafı premiumdur.İnanmayan da oraya oy atar,boyunun ölçüsünü alır

BU KISIMLAR BİLGİDEN ZİYADE GOYGOY.

• şenercim,bu forumda goygoyu volvoyu lineayla bir tutup kendi honda city sine volvo fiyatı çekenler yapıyor öncelikle bu 1.
    diğer söylediklerini kanıtlayacağımı anladığın için sanırım tartışma gereği görmemişsin bu 2.
    Kanıt istersen tank gibi xc90ın dizel motorla 7.8 saniye 0/100 yaptığını ve maksimum hızının 230km olduğunu,karma tüketiminin ise 6 7lt civarında olduğunu,2.0 400 hp lik hybrid modelin ise senin gibi honda city sini premium rakamdan satıp volvoya çamur atmaya gelince ejderha kesilenlere ders gibi olduğunu anlatan bir link vereyim bu da 3.
    http://www.yenimodelarabalar.com/2015-volvo-xc90-t8-plug-in-hybrid-1673.html
    onun için şenercim,sana tavsiyem volvoyla uğraşmaktan vazgeç.zira bu forumda volvoya laf atıpta rezil rüsva olmayan tek bir üye olmadı bugüne kadar.
    sen honda city ni sat,premium fiyatı çek,dikkat et piyasası düşmesin dimi değerli dostum.
    Ya da sana tavsiyem madem biz goygoy yapıyoruz,aç bir konu honda city vs. volvo v40 diye,linea kalitesindeki volvodan honda city daha iyidir de,söz ben oraya tek yorum atmayacağım

• Ülke çok iyi çok süper diyenler

İstinye , Bebek 'ten acaba Dudullu'ya teşrif eder misiniz ? Gelin ara sokaklarına bakın .

İnşaat kumu ile oyun oynayan çocuklar var ve mutlular da acımıyorum onlara kesinlikle . Ancak ülke süper süper diyeceğinize İlçe değiştirin öyle diyebilirseniz eğer söyleyin yine .
  • quote:

şenercim,bu forumda goygoyu volvoyu lineayla bir tutup kendi honda city sine volvo fiyatı çekenler yapıyor öncelikle bu 1.
    diğer söylediklerini kanıtlayacağımı anladığın için sanırım tartışma gereği görmemişsin bu 2.
    Kanıt istersen tank gibi xc90ın dizel motorla 7.8 saniye 0/100 yaptığını ve maksimum hızının 230km olduğunu,karma tüketiminin ise 6 7lt civarında olduğunu,2.0 400 hp lik hybrid modelin ise senin gibi honda city sini premium rakamdan satıp volvoya çamur atmaya gelince ejderha kesilenlere ders gibi olduğunu anlatan bir link vereyim bu da 3.
    onun için şenercim,sana tavsiyem volvoyla uğraşmaktan vazgeç.zira bu forumda volvoya laf atıpta rezil rüsva olmayan tek bir üye olmadı bugüne kadar.
    sen honda city ni sat,premium fiyatı çek,dikkat et piyasası düşmesin dimi değerli dostum.
    Ya da sana tavsiyem madem biz goygoy yapıyoruz,aç bir konu honda city vs. volvo v40 diye,linea kalitesindeki volvodan honda city daha iyidir de,söz ben oraya tek yorum atmayacağım

Abi bence bu bir Volvo ya çarptı . Öndeki bir şey hissetmedi ama Şener abi kafasını vurdu bir yere sanıyorum .

Söylediği arabaların değerlerine oranlarsak kendi arabasını şu an çıkıp beleşe birine vermesi lazım .

• quote:

şenercim,bu forumda goygoyu volvoyu lineayla bir tutup kendi honda city sine volvo fiyatı çekenler yapıyor öncelikle bu 1.

İyi de aga bende City yok ki.

• senin aracın honda city di dostum,piyasası düşmesin diye uğraşiyordun.volvoya ağzına geleni sayıyorsun forumda linea ayarında diyorsun.e sattığın piyasası düşmesin diye çabaladığın arabaya kefil değil misin?buyur lineayla bir tuttuğun konuyu aç.kendi kullandığın
    honda city vs. volvonun şu an satıştaki herhangi bir modelini herhangi bir modelini karşılaştır bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.