Yanlışlıkla bişerler yapıp lufere geldim adamlara vuramıyorum ama onlar beni kesiyor napıcam:S
bence o yanlışlıkla değil koxpladır
quote:
Orjinalden alıntı: YavschaK
bence o yanlışlıkla değil koxpladır
Hayır koxpla alakası yok görev sadece
bende gidiyodum skill falan vurulmuyo bi görev ama ne hala anlamadım lvl 79 du seninde o lwllerde bişeydir np alınan yerin oralardan bi yerden almıştım o görevi bende
napcaz anlamadımki :S
quote:
Orjinalden alıntı: esdada
napcaz anlamadımki :S
çıkmak istiyorsan town çek dodo camp gate miydi neydi ondan çıkılıyordu sanırım
biliyorum ben görevi anlamadım onu çözene kdr zaten gitti 200 np koxper durdu başımda.Görv ne verio acaba:S
quote:
Orjinalden alıntı: esdada
biliyorum ben görevi anlamadım onu çözene kdr zaten gitti 200 np koxper durdu başımda.Görv ne verio acaba:S
walla bilmiyorum bi yerlerden duymuştum 1 lwl atlıyosun diye ama bilmiyorum birde lufersonun monumentinin oraya kadar gitmiştim ben bu npc yi bulamadım verdiği kağıdı ona vericez galiba ama yoktu o orda
Eski bir gnaytçı olarak o q yu alıp oraya gitmeyi hangi akılla becerdin bilemiyorum. Biz o görevi alırdık ve savaşta kazanana kadar beklerdi. Savaşı kazandığımızda lufer e girip q yu yapardık. Yanlış hatırlamıyorsam bu şekildeydi ve hatrı sayılır exp veriyordu.
Not: Benim hatırladığım görev olduğunu varsayarak yazdım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme