Şimdi Ara

Luciko Private Server (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
279
Cevap
0
Favori
7.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OYUNDAKİ SKİLLER YERİNDE DEĞİL!!!

LWL 70 TE LWL 50 ADAMININ SKILLINI KULANABILIYOSUN!!!!!!!!!
  • Bazı ufak hatalar olabılır ama yenı patch getırıp onları duzelteceklermıs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokedici61 -- 22 Eylül 2006; 23:54:37 >
  • Beyler PineApple serveri icinde kopanel acmıslar ısteyen bu serverdada oynuyabılır PineApple serverının db sı mpko'nun artemis serverıyla aynı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murd3R

OYUNDAKİ SKİLLER YERİNDE DEĞİL!!!

LWL 70 TE LWL 50 ADAMININ SKILLINI KULANABILIYOSUN!!!!!!!!!

Bu sorunu halletmek ıcın patch yuklemız gerekıyor sanırım tahsıns patch o hataları bır nevı duzeltıyor...
  • PineApple ve Herakles suan acık denemek ısteyenler denıye bılır...
  • private serverlara güven olmazzzzzz
  • %100 dio ya anvil exp
  • ya kardes sayfa gorutulenmıo dio yaw :(((( http://rapidshare .de/files/33505632/newpatch.zip bole yazmamız lasım ..... yere yazındada olmuo :(
  • OLUM İNDİRMEYİN SERVERI BENDE TRKOYU İNDİRDİM OYUNA GİRİYOM ekran kararıyo amk bırakın bu işleri normla uskoya devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: siensi

OLUM İNDİRMEYİN SERVERI BENDE TRKOYU İNDİRDİM OYUNA GİRİYOM ekran kararıyo amk bırakın bu işleri normla uskoya devam

Ya bence mılletın zevkı senı ılgılendırmemelı ısteyen prıvate serverda oynar ısteyen uskoda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyco

ya kardes sayfa gorutulenmıo dio yaw :(((( http://**** .de/files/33505632/newpatch.zip bole yazmamız lasım ..... yere yazındada olmuo :(

http://www.luciko.com/index.php?topic=65.0 bu sayfaya gır ordakı lınkı ındır...

• saol deniorum knig pwlıne patchi war 2 bucuk saate ındırıo o da ınsınmı ?
  • yoq edici ya suan kapalı neden :(((
  • ya biyere gidicem hata raporu werio oyundan ata ata maradona fln gıdıom :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyco

ya biyere gidicem hata raporu werio oyundan ata ata maradona fln gıdıom :(

Arkadasım sıtede clıent ve patchler bolumunde tahsıns patch var onu yuklemen lazım...
  • lwl80 archer oldum :)

warrior shaula dan cb çıkardım archer açtım hmn çok zewkli boss lar çok kısa sürede spawn oluolar

bn beğendim herakles i herkese tawsiye ederim
  • 1 haftaya kapanmazsa neyim çökertir bizimkiler yine
  • quote:

Orjinalden alıntı: StGunner

lwl80 archer oldum :)

warrior shaula dan cb çıkardım archer açtım hmn çok zewkli boss lar çok kısa sürede spawn oluolar

bn beğendim herakles i herkese tawsiye ederim

o cb ye iki kez + basbuslayanarsa bişi olmaz da yanmazsa of of ofsakın nusla basma unique sanırım yanar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 23 Eylül 2006; 14:15:01 >

• Beyler anvıl %100 gıt bas +10 olur nus la bassan bıle olur...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.