Şimdi Ara

Lucid rüya gördüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bugun forumda evde hırsızla karsılassaydınız neler yapardınız konusunu okuyodum hayal ettim sonra lucid dream konusu gördüm uzunca okudum işte teknikler veriyodu hafif de uykum vardı denemek istedim ama tırstım vazgeçtim .. neyse yattım beyler hayal ediyorum şimdi hırsız girecek dövücem , lucid rüyada olucam rüyayı kontrol edicem diye kendi kendime dedim sadece yaptıgım buydu teknik felan denemedim beyler ..evet en can alıcı kısma geliyoruz uyuyakalmışım ve rüyadaydım ellerimi ve kollarımı hareket ettirebiliyodum hırsız giriiyodu üzerine kostum resmen üzerine uçtum beyler kendim yapıyodum ellerimi felan kendim hareket ettiriyodum sonra uçtuğumu düşündüm ve havalandım rüyamda beyler hissediyodum ama bi anda simsiyah bi boşluktaymışım gibi oldu yarı uyanıktım sanki ama ellerimi kollarımı artık hareket ettiremiyodum sanki nası diyim felçli gibiydim , yüzüstü yattıgım içinmiş oda .. sonra resmen ruhum bedenime girer gibi hissettim sanki böyle yeniden doğdum ve ellerimi hareket ettirip uyandım .. uyanınca kalbim resmen yerinden fırlayacakmış gibi oldu terlemiştim resmen bi adrenalin yaşamıştım

edit : devrik cümle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP_88 -- 18 Temmuz 2013; 16:57:14 >

• serin hikaye kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OKUMAYIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de ilk lucidimde bir odadaydım. Oda aşırı dağınıktı ve yanımda da korumam vardı. Bizimkiler gelcek odayı toparla dedim adama ama ben söylüyorum yani kendim yönetiyorum. Sonra dedi çok dağınık bu oda onların gelmesine yetiştiremem dedi. Ben de düşündüm ve nasılsa luciddeyim kendi kendini toparlattırırım dedim. Oda kendini toparla dedim. O anda rüya buga girdi sanki ve senin dediğin siyah uzay boşluğu gibi yere düştüm. Suda yüzüyormuş gibi bir şeydi. Daha sonra uyandım. Çok garip bir şeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howard!

serin hikaye kardeş

araştır kardeşim lucid dream
  • Benim lucid rüyamda ise otobüsün içindeydim.Vücudumu istemli olarak hareket ettiriyordum.Sonra etekli güzel bir hatun gördüm.Nasıl olsa rüya diyerek kızın eteğini indirdim indirmez olaydım otobüsteki herkes bana daldı.Uyandığımda ise sırt ağrısından ölüyordum.
  • hocam benimde ellerimde hafif bi ağrı vardı uyandıgımda sanki gerçekten yumruklamış gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    *Veri Silindi.
    4 yıl önce açıldı
    Rüya Tabirleri
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.