Şimdi Ara

Lucas Ontivero Analizim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    * Topla ilk temas ( first touch ) gayet yerinde..
    * Topla dribling ,adam geçme iyi
    *Oyun zekasi , yasina göre iyi denebilir
    Olumsuz Yanlari
    * kısa boylu oluşu, fiziği iyi olmasina karsin bir dezavantaj
    *biraz bencil gibime geldi.

Sonuç olarak oynadikca yeteneklerini daha iyi gorebilecegiz ama ben bu cocuktan umutluyum arkadaş. ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5+0+3'te bu tür gençler zor oynar. Umarım esnetilir kural.
  • Ben bir senelik oynama garantisi alınıp kiraya verilmesi taraftayim.icabinda parasini biz verelim.bu cocukda ışık var.kendine guveni cesareti ...antalya macinda 50 metre uzun topu tek hareketle önüne aldi.bunu ligde yapabilecek az adam var.bu cocuk teknik ve hizli bir oyuncu...

• fiziksel olarak sorunu var haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: zwartevis

5+0+3'te bu tür gençler zor oynar. Umarım esnetilir kural.
    saviolaya benzetiyorum tarzını. o da ilk çıktığında baya ses getirmişti ama fizik kalitesinden dolayı çok üst düzey takımlarda uzun süre devamlı olamadı.
    umarım yanılırım ama fiziğini geliştiremedikçe türkiyede başarılı olamaz diye tahmin ediyorum.
    12 yaşında real madrid altyapısına alıyor ama ondan sonra hiç bir takım profesyonel imza attırmıyor soru işareti bunlar.

bide hareketleri tavırları falan artiz bişeye benziyor şimdiden böyleyse ilerde düşünemiyorum.
  • Güçlü ama çok kısa. Ara paslarini gelistirirse çok iyi futbolcu olur. Frikik çalışıp + özellikler katmali kendisine

• Saviolaya cok benzetiyorum ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Martin Linnes
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: megi21

saviolaya benzetiyorum tarzını. o da ilk çıktığında baya ses getirmişti ama fizik kalitesinden dolayı çok üst düzey takımlarda uzun süre devamlı olamadı.
    umarım yanılırım ama fiziğini geliştiremedikçe türkiyede başarılı olamaz diye tahmin ediyorum.
    12 yaşında real madrid altyapısına alıyor ama ondan sonra hiç bir takım profesyonel imza attırmıyor soru işareti bunlar.

bide hareketleri tavırları falan artiz bişeye benziyor şimdiden böyleyse ilerde düşünemiyorum.

Evet bende biraz öyle gördüm ama kendisini kabullendirmeye çalışıyor.fizigini gelistirmeli.messi de kısa boylu ama adama tekme atıyorlar düşmüyor, itiyor çekiyorlar tinlamiyor.eger fizigini gelistiremezse çok fazlavbir şey olmaz hızlı kosmali, patlayici gücü olmali, ben bu cocukta yetenek görüyorum kisaca

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_cum

quote:

Evet bende biraz öyle gördüm ama kendisini kabullendirmeye çalışıyor.fizigini gelistirmeli.messi de kısa boylu ama adama tekme atıyorlar düşmüyor, itiyor çekiyorlar tinlamiyor.eger fizigini gelistiremezse çok fazlavbir şey olmaz hızlı kosmali, patlayici gücü olmali, ben bu cocukta yetenek görüyorum kisaca

Alıntıları Göster
    1.64 olması dışında pek olumsuz özelliği yok.

• Josef boom'u geçti gitti tam topukla pas vericekken boom ittirdi düştü. Düşünmesi hostu ginede.sag caprazdan sutlari isabetli gidiyor genelde.kisa boylu ama herif kas yapmış vitaminsize benzemiyor hic.he ben emre colaki da begenmeye basladim top kontrolleri olsun oyun kurma olsun gelisiyo.tek eksigi bazen gereksiz terse cekip rakibi tekrar önüne almasi.

• Aslında boylu olmamasının avantajı olabilir, yani ille de boylu olacak diye bir şey yok. Çevik bir oyuncu, her türlü iş yapar çok beğeniyorum umarım kendini geliştirip takımda kalıcı olur, hiç olmazsa 4-5 sene..
  • Güçlü olduğunu düşünüyorum ama süper ligimiz malum sırf güce ve kasapliga dayandığı için yasiyla birlikte gücü de articaktir.

• quote:

Güçlü olduğunu düşünüyorum ama süper ligimiz malum sırf güce ve kasapliga dayandığı için yasiyla birlikte gücü de articaktir.
    Bencil olması bana doğal geliyor , sonuçta yabancı sınırlamasının farkında ve kendini göstermek istiyor ...

Yukarıda yazan arkadaşların dediğine katılıyorum yabancı sınırlaması bu tarz potansiyeli olan , gelişim sürecindeki oyuncuların katili ...

Seneye 5+0+3 uygulanırsa kiralamaktan başka şansımız kalmaz ,
  • Mancini lucas i ilerde serbest oynatti Tokat macinda ve cok efektif göründü. Antalya karsisinda solda oynadi ve Tokatspora oranla güçlü Antalya li oyuncular zorldilar birazcik.

• Bu adam seneye (yabancı kuralının da esnetilmesiyle) güçlenir, kondisyonunu artırır ve takımın tecrübeli oyuncularının tecrübelerinden yararlanabilirse ligin tozunu attırır.Tabii bu yazdıklarım Bruma için de geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: emolity

Bu adam seneye (yabancı kuralının da esnetilmesiyle) güçlenir, kondisyonunu artırır ve takımın tecrübeli oyuncularının tecrübelerinden yararlanabilirse ligin tozunu attırır.Tabii bu yazdıklarım Bruma için de geçerli.
    Tek dezavantajı boyu
  • Boyu değil işlevi de önemlidir :)

• quote:

Ben bir senelik oynama garantisi alınıp kiraya verilmesi taraftayim.icabinda parasini biz verelim.bu cocukda ışık var.kendine guveni cesareti ...antalya macinda 50 metre uzun topu tek hareketle önüne aldi.bunu ligde yapabilecek az adam var.bu cocuk teknik ve hizli bir oyuncu...

Tabiki yeni Ribery falan demiyorum ama o dediğin top kontrolünün, nerdeyse aynısını Ribery Gs' deki ilk oynadığı maçta yapmıştı. Lucas o uzun topu öylesine mükemmel kontrol edince aklıma direk Ribery geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: District7

quote:

Ben bir senelik oynama garantisi alınıp kiraya verilmesi taraftayim.icabinda parasini biz verelim.bu cocukda ışık var.kendine guveni cesareti ...antalya macinda 50 metre uzun topu tek hareketle önüne aldi.bunu ligde yapabilecek az adam var.bu cocuk teknik ve hizli bir oyuncu...

Tabiki yeni Ribery falan demiyorum ama o dediğin top kontrolünün, nerdeyse aynısını Ribery Gs' deki ilk oynadığı maçta yapmıştı. Lucas o uzun topu öylesine mükemmel kontrol edince aklıma direk Ribery geldi

Alıntıları Göster
    Şutlarıda çok dikkatimi çekti. Bence çocukta iş var. En olmadı Antep'e kiralayak :D

• quote:

Çocuğa 2 sefer whatsapp'tan yazdım cevap vermedi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.