Çok ama çok öncelerden belirtmiş olduğumuz Lucas Neill transferi sonunda gerçekleşti.
Merakla beklenen transfer sonunda gerçekleşti.
Bonservisi bugünden itibaren elinde olan, West Ham United takımında serbest kalan 30 yaşındaki Avustralya'lı defans oyuncusuyla anlaşma sağlandı.
Oyuncu yıllık 2,5 milyon euro alıcak. -------- Hayırlı uğurlu olsun.
Kişisel olarak çok güvendiğim bir isimden almış olduğum habere göre, Galatasarayımız bir transfere daha imzasını attı.
Transferde adı gizli olan ve sır gibi saklanması nedeniyle isim verilmeyen bir forvet oyuncusu ile "kesin olarak" anlaşmış bulunmaktayız.
Oyuncu ve takımı ile görüşmeler olumlu bitti ve imzalar atıldı.
Hayırlısı olsun, kimmiş bekleyip göreceğiz.
Tahminleri alalım bakalım, kimler bilecek bu transferi.
Not: Gerçekten bende ismi bilmiyorum sadece forvet oyuncusu ile imzaladığımızı biliyorum. ----
- Oyuncunun ismi nedir? # Gerçekten bilmiyoruz. - Oyuncu ne zaman imza atar? # Bir kaç gün içinde imza atacaktır. Kampa gelecek çünkü. - Oyuncu yıldızmı, gençmi, süperstarmı? # Adını bilmediğimiz için ve transferde herşey sır gibi saklandığı için bilmiyoruz.
Blogspot tan kaynak mı olur arkadaşım, kaynak kavramını öğren önce istersen
NBA haberlerinin çoğunda doğru kaynak oluşturuyorlar futbol aleminde nedir ne değildir bilemem.
Sanmıyorum doğru olduğunu.
Futbolda doğru kaynak 31 yaşıma geldim görmedim. Ama Lucas olma ihtimali var gibi özellikle bonservisi elindeyse ve iyide olur çünkü defans hattı problemli bunu herkes biliyor.
forvette BABEL olsun yahhu ne olur ki bikerede benim dediğim olsa
hala boş haberleri buraya taşıyorsunuz arkadaş galatasarayın transfer politikası son 2 yıldır basını uyandırmadan transfer yapmak haldun ile adnan kendileri söyledi futbolcuyla ilgilendiğimiz basında çıkınca futbolcunun fiyatı artıyor veya istediği yıllık ücreti arttırıyor diye
Geçen sende Lucas Neil' diye yırtınıyorlardı Meira geldi..
Neill transferi olmayacak,ama hem sağ bek hemde stoper oynayabilen bir oyuncu gündemde...Sadece görüşmelere başlanmış transfer kesin olduğu zaman panodan öğrenir sizede iletirim
Kimse birşey paylaşmasın artık ya
Geleceği varsa da Haldun almaz artık çok ayyuka çıktı. Haldun ayyuka çıkmış adam sevmez
puyol gelcek diyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: osp1905
Geleceği varsa da Haldun almaz artık çok ayyuka çıktı. Haldun ayyuka çıkmış adam sevmez
quote:
Orjinalden alıntı: osp1905
İşte konuyu noktalayan cevap kesinlikle katılıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme