Transfer daha bitmedi. Lucas'ın menajeri kimseyle anlaşmadıklarını söylerken, Sao Paulo PSG ile görüştüklerini doğruladı. İlk çıkan söylentilerde bahsedilen bonservis bedeli 45 milyon euro idi ama şu an bunun net bir gerçekliği yok.
Lucas geldi diyelim: Lucas, Pastore, Menez, Lavezzi, Nene, Ibrahimovic... Bunlardan hangisi yedek kalacak sorusunun cevabı zor değil. Tabii ki de Jeremy Menez. 4-2-3-1 oynanan bir sistemde en ileri uçta Ibrahimovic olur; arkadaki üçlünün ortasına Pastore, sola Lavezzi, sağa da Lucas koyulur. Kulak memesi kıvamına gelene kadar çırpılır, pişince afiyetle yenmek üzere servis edilir... Bu ne len böyle, buraya kadar tam yemek tarifi gibi anlatmışım.
Bu arada Pastore'yi AMR'ye yazmayın, saf AMC'dir kendisi. Ayrıyetten aynı başlıklı bir konu daha var Dünyadan Futbol bölümünde, odur diye girdim aşağı iniyorum iniyorum oradakinden farklı mesajlarla karşılaşıyorum, meğer farklı konuymuş arkadaş, bunu daha yeni görüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme