Şimdi Ara

Lubuntu Program Kurulumu : Unetbootin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar linux işletim sistemine yeni geçtim fakat konuda geçen programın nasıl kurulucağu hakkında bilgi sahibi değilim,internetten de bulamadım malesef. Yardımlarınızı esirgemeyin :)

    Sistem : Lubuntu 13.04 -http://www.lubuntu.net/
    Program :http://unetbootin.sourceforge.net/







  • Orijinalden alıntı: iSpeedy

    Arkadaşlar linux işletim sistemine yeni geçtim fakat konuda geçen programın nasıl kurulucağu hakkında bilgi sahibi değilim,internetten de bulamadım malesef. Yardımlarınızı esirgemeyin :)

    Sistem : Lubuntu 13.04 -http://www.lubuntu.net/
    Program :http://unetbootin.sourceforge.net/

    Unetbootin, indirmiş olduğunuz iso uzantılı işletim sistemi imajını usb belleğe yazmanız için kullanılır.
    Programın üst kısmındaki seçenek, internet üzerinden dosya indirip, flash diskinize yazmayı sağlar.
     Lubuntu Program Kurulumu : Unetbootin

    Alttaki seçenek ise (disk image)zaten inmiş olan iso dosyasını flash diske aktarmanızı sağlar.

    Unetbootin ile işletim sisteminizi usb belleğe kopyaladıktan sonra bilgisayarınızın açılışı sırasında başlangıç önceliğini USB belleği seçerek işletim sisteminize ulaşabilirsiniz.

    ayrıca kurulum için şu bağlantılara bakmanız faydalı olabilir. Çünkü ubuntu tabanlı dağıtımların kurulumu aşağı yukarı birbirine benzer.


    Orijinalden alıntı: kelebekx3

    Kurulum Rehberleri

    http://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=77&t=118133

    http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php/Ubuntu_kurulum_rehberi




  • 333 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler kurulum rehberine göz atarım. Bendeki asıl sorun programları nasıl kurucağım yönündeydi. İşallah bi yolunu bulurum linklerden.

    Edit : Bu linklerde işletim sistemini nasıl kurulduğuna dair bilgiler var fakat ben bu aşamayı geçtim. İşlletim sistemine dağıtımdan haricen bir program kurmak istiyorum onu nasıl kurabilirim demiştim ama yine de ilginiz için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 25 Ağustos 2013; 13:51:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iSpeedy

    Cevap için teşekkürler kurulum rehberine göz atarım. Bendeki asıl sorun programları nasıl kurucağım yönündeydi. İşallah bi yolunu bulurum linklerden.

    Edit : Bu linklerde işletim sistemini nasıl kurulduğuna dair bilgiler var fakat ben bu aşamayı geçtim. İşlletim sistemine dağıtımdan haricen bir program kurmak istiyorum onu nasıl kurabilirim demiştim ama yine de ilginiz için teşekkürler.

    Soruyu tam olarak anlamadım. Lubuntu üzerinde unetbootin mi kurmak istiyotsunuz ? cevap evet ise : terminali açıp
    sudo apt-get install unetbootin

    kodu ile kurulum yapabilirsiniz.
    Veya uygulama merkezinde unetbootin ismi ile arama yapıp kurulum yapabilirsiniz. Yazılım merkezi veya benzer bir isme sahip olabilir. Lubuntu için hatırlamıyorum tam olarak ismini.




  • 333 kullanıcısına yanıt
    Bu iyi oldu işte :) Teşekkürler ilgilendiğiniz için .
  • ati 4650 driver nasıl kurulacak peki. bir cok yabancı foruma baktim ama ati destegini cektigi icin tam bir cevap yok bu tur eski driverleri yuklemek icin
  • maxelll kullanıcısına yanıt
    Eğer ubuntu versyonunuz 13.04(e kadar) ise şu linki inceleyebilirsiniz. Bizzat denedim ( zamanında ) çalışıyor.
    http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=37653.0
    Hatırlatma : kodları girmeden önce bilgisayarın internete bağlı olduğundan emin olun ve işlem bittikten sonra yeniden başlatın.

    Güncel sürücü için bu konuyu da inceleyebilirsiniz.http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=23607.0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 15 Şubat 2014; 22:10:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kali linux vs Ubuntu ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iSpeedy kullanıcısına yanıt
    ubuntu kullanırken yapmıstım calısıyordu zaten simdi lubuntu yukledim .onda kullanamadim zaten mecburen windowsa geri donecem matlabta tam verimli calısmiyor nedense
  • maxelll kullanıcısına yanıt
    Lubuntu 13.04 de HD 2400 PRO ekran kartın sorunsuz çalışıyordu benim de bende kullanmıyorum artık :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.