arkadaşalr siteden aldığım bilgiler doğrultusunda tv min versiyonunu düşürdüm ve sonra yükselttim ayrıntılı olarak anlatayım
şimdi tvmde 3.40 versiyonu vardı usb diskimi takıp 7 kere fav yaptıktan sonra versiyonu düşürdüm
sonrasında divx ve jpeg modülünü açtım
sonra film müzik gibi denemeler yaptım hepsini oynattı sonrasında test bittikten sonra
3.55 versiyonu yüklemeye karar verdim yine gerkli adımları yaptıktan sonra verdiyonu yüklemeye başladı yükledi yükledi bitti tv kendini kapattı sonrasında AÇMADI bi 10 dak bekledikten sonra fişini çektim taktım ne denediysem olmadı
tv açılmıyor önünde bulunana kırmızı ışık bile yanmıyor ne yaptıysam olmadı sanki elektirik gelmiyor gibi davranıyor
arkadaşım bu sorunla da ben dün karşılaştım. tv ye uydu bağlatıyordum. fabrika ayarlarına dön dedim. sonra ilk giriş ayarlarını yaptım. ve tv yi izlemeye devam ettim. fakat sabah gittiğimde tv nin kırmızı ışığı bile yanmıyordu. şaşırdım kaldım. ne yaptıysam açamadım. sen bu sorunu nasıl çözdün acaba? eve yeni taşınıyorum, internetim yok. cep tel: 0536 414 11 15 acil cevap dönersen çok sevinirim.