Bi süre oyuna ara verdigim için guild den çıkıcam hükümdar kişi sayısı fazla zate yer doldurmiim en iyisi... Kusura bakma...Böle bişiler olucagını bilemezdim...
ok bu guıld ıcın son 2 kişi kaldı alınacak burak biri sen digeri nide bilemem (ne guzel konustum ama
sağol böyle giderse 2. ayın 10 nuna kadar gelemeyebilirim tek monitöeü kaldı bilgisayarın bir tane aldık oda bozuk çıktı yenisi 500 ytl burda fransada 500 euroydu bilgisayar 1024 ram var ekran kartı 256 falan biraz sürebilir iş monitör gelse oyunu yukleyip rahatlıycam bittim çok özledim hero online ı
bekleriz kardeş son 1 kişi kaldı guıld doldu dolucak 2. ye alırız olmassa ..
mrb ben bu oyuna yeni başladımda 18 lwlim biliyorum çok geç oldu ama hala oyunu bırakmamışsanız ve yeriniz warsa bnide alabilirmisiniz??
Arkadaşım sen çok geride kalmışsın 2007 nin konusu bu ya
quote:
Orijinalden alıntı: robin123
mrb ben bu oyuna yeni başladımda 18 lwlim biliyorum çok geç oldu ama hala oyunu bırakmamışsanız ve yeriniz warsa bnide alabilirmisiniz??
Bu arkadaşlar sanırım usa serverinde oynuyor.Eğer sende usa serverinde oynuyorsan türk serverine geç. www.heroturkey.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme