Şimdi Ara

LTE'den düşme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone 5s iOS 9 kullanıyorum. Hücresel sürekli açık. "LTE" yazıyor. Sürekli açık olmasına rağmen LTE'den düşüyor cihaz. Hücresel kapalıymış gibi kullanım tutarı ekrana geliyor. Sonra yeniden bağlanıyor LTE'ye. 3g'ye çektim ayarı. 3g'de bu olay yok. 3g'ye sürekli bağlı. Ama LTE'ye çektiğimde internetten düşmeler yaşıyorum.

Bu sorunu yaşayan var mı? Ya da bu soruna karşı ne yapabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İos 10.2.1 süper bir yazılım oldu herkes memnun şuan geç ona hocam istersen sıfırla birde fıstık gibi olur cihazın ios 9 da kalma artık.
  • Düşünceniz için teşekkür ederim :) şimdilik böyle devam edeceğim. Çok mecbur kalırsam belki :)

• 1 hafta önce geçtim, LTE bende de sık sık düşüyor, sanırım 3G kadar sağlam bir altyapı yok.

• Shaq Diesel S kullanıcısına yanıt
    iOS 10'da mısınız? Öyle ise bu durumun yazılımla hiçbir alakası yok. LTE'den 3g'ye değil, direk hiç internet açılmamış gibi düşüyor (operatör logosun yanında bir anda hiçbir şey yazmıyor. Sonra kendi kendine geri geliyor). Niye lte çekmiyor şeklinde değil de böyle bir sorunda servise gitmeli mi, bizden mi kaynaklı, şebekeden mi kaynaklı öğrenmek için sordum :)

Cevaplar için teşekkür ederim.

• skydiver132 kullanıcısına yanıt
    SE, iOS 9'dayım. Edge/3G geçişleri de dediğiniz şekilde olduğu için garipsemedim, LTE'ye bağlanmanın uzun sürdüğünü düşünüyordum. Çekmediği için düştüğü tezini uzun süredir LTE kullanan birinin teyit etmesi lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.