Şimdi Ara

ltd ex 50 mi js32t kelly mi acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta yazdığım gibi hangisini alıyım tarzım thrash veya heavy olacak hiç gitar çalmadım ikinci el aralarında 125 tl fark var js32t daha fazla
    çok kararsızım gönlüm ltd den yana ama isz ne diyorsunuz

• Valla onu bilmemde ben Ltd Ex50 alıp Emg 81-60 takıcam sırf denemek için , sonra satarım ayrı ayrı yada birleşik olarak beğenmezsem , çok merak ediyorum nasıl olacağını..
  • Voxmoz V kullanıcısına yanıt
    Tercihinizi Jackson'dan yana yapın bence. Ex den daha kaliteli ve solo için çok yatkın bir gitar. Ex de denge sorunu olduğunu duymuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ltd ilanı kaldırılmış sanırım satıldı

edit:satılmamış fiyatı biraz daha düşürlmüş yeni ilan konmuş

jackson js serisi çok kötü diye yorumlar gördüm başka forumlarda
    ltd ile ilgili forumlarda bişey bulamıyorum anlaşılan oldukça kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voxmoz -- 8 Temmuz 2015; 17:06:17 >
  • Voxmoz V kullanıcısına yanıt
    Mydukkanda kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz.

• Js32 kelly derim floyd rose farkı sanırım fiyat farkını arttıran şey. Floyd Rose çok şey katar, tabi olmazsa olmaz değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SmokinliBerdusDH

Js32 kelly derim floyd rose farkı sanırım fiyat farkını arttıran şey. Floyd Rose çok şey katar, tabi olmazsa olmaz değildir.

Floyd rose yok jacksonda da olmayan modeli bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Black Mesa 24 TL'ye değer mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende yeni bir gitar alacağım 2. el de olabilir gönlüm 2. el japon jackson RR3 veya kelly leerden yana fakat birde karşıma müthiş şekli ile beni bitiren B.C rich Warlock revenge çıktı..Jackson js serisi kelly de düşünmüyor değilim fiyat olarak bu iki gitarda hemen hemen aynı
    şimdi sizce japon jackson lar dışında
    JS32 Jackson kelly hint üretimlerine pek iyi gözle bakmıyorlar fakat yabancı forumlarda bayağı övüyorlar fiyat performans olarak sizce JS32T kelly mi almalıyım yoksa yıllardır kendini metal müziğe adamış B.C rich Warlock Revenge modelinimi almalıyım ? bu gitarıdabayağı övüyorlar clean tonları haricinde.. gitara başladığımdan bu yana hep metal ağırlıklı çaldım ve böyle gidecek sizce hangi gitar daha kalitelidir..? yardımlarınızı ve kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum ...yoksa bu iki gitara bulaşmayıp direk 2.el japon jackson kelly veya RR3 mü alsam acaba ? fakat sıfır js ve warlock 1000 tl 2. eljs jacksonlar 500-600 e var lakin japon jacksonların 2. elleri 1200-1500 civarında.
    japon jackson la hint js jackson arasında çok büyük uçurumlAr varmıdır sizce ? kafama so**yım kafam karıştı iyice

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.