Şimdi Ara

ls44 hr 501 tk ısınma ve yazılım problemi. YARDIM LUTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    hdd,ram'i karıştırma onlar rahatça sökülebilecek ayrı bir kapak altında bulunuyorlar.firmanın uyguladığı bir yöntem istğe bağlı değiştirilebilecek elemanlar olduğu için servisede bağımlı yapmıyor kullanıcıyı ,fan temizliğini bu işe karıştırma adama sebep olacaksın garanti dışı kalacak malı,heleki bu acer ve bünyesinde bulunan packardbell gibi bir marka olunca direkt servis dışı kalır,iskeleti tamamen aç biraz bakım yap servise götür bakalım garanti verilirmi verilmez mi?


    bendeki apple da böyle bir durum yok yalnız, ayrı ayrı kapaklara sahip değil tek parça bir kapaktan ibaret. onu kaldırınca alttaki resim gibi bir durumla karşılaşıyoruz. ve ssd yada ram değiştirmeyi kendimizde yapsak garantisi devam ediyor, bu işlem sırasında cihaza zarar verecek bir hata yapmadığımız sürece

    />




  • yani şimdi bn leptopumu illaki vermek zorundayım garantiye ama ben izmirde yaşıyorum ve istanbuldaki packard bell servisine yolluyor vatan bilgisayar oda 1 hafta ve daha uzun sürebilecek birşekilde bakım yapıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Entelabi

    yani şimdi bn leptopumu illaki vermek zorundayım garantiye ama ben izmirde yaşıyorum ve istanbuldaki packard bell servisine yolluyor vatan bilgisayar oda 1 hafta ve daha uzun sürebilecek birşekilde bakım yapıyorlar.

    arkadaşın dediğine göre senin kullandığın makina mecbur gidecek başka çaren yok, garanti dışı kalması sorun değilse orası ayrı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.