Şimdi Ara

lpt li oki nokta vuruşlu yazıcıyı usb dönüştürüyle laptop a bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    oki microline 521 elite marka nokta vuruşlu yazıcıyı laptop a ((işletim sistemim windows 7)) bağlamak istiyorum,laptop ta lpt girişi olmadığı için usb dönüştürücü aldım laptop a usb den bağladım ama IEEE-1284 Controller olarak gördü.yazıcının da cd si yok internettede driver ını bulamadım ama win 7 nin donanım ekle bölümünde güncelleme yapınca oki microline 521 elite i buldu.bu sefer de hangi bağlantı noktasını seçeceğimi bulamadım.bu sorunla ilgili napacagım konusunda yardımcı olabilirmisiniz.
    saygılar....

• quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

merhaba arkadaşlar
    oki microline 521 elite marka nokta vuruşlu yazıcıyı laptop a ((işletim sistemim windows 7)) bağlamak istiyorum,laptop ta lpt girişi olmadığı için usb dönüştürücü aldım laptop a usb den bağladım ama IEEE-1284 Controller olarak gördü.yazıcının da cd si yok internettede driver ını bulamadım ama win 7 nin donanım ekle bölümünde güncelleme yapınca oki microline 521 elite i buldu.bu sefer de hangi bağlantı noktasını seçeceğimi bulamadım.bu sorunla ilgili napacagım konusunda yardımcı olabilirmisiniz.
    saygılar....

• usb0002 olarak tanıt
  • Ben Epson'un nokta vuruşlu yazıcısını kullanıyorum. Şu an lpt çıkışı olan eski bir notebook ile kullandığımdan sorun yok. Ama geçenlerde paralel çıkışı olmayan notebook ile kullanmak için usb-paralel dönüştürücü almıştım.

Bağlantı noktası olarak şimdi tam aklımda kalmadı ama "usb'den lpt1'e" gibi bir seçenek çıkmalı. İşte onu seçeceksin. Ayrıca şu aşağıda geçenlerde benim aynı sebepten açtığım konudaki cevapları da incelersen faydası olur.

donanımhaber forum
    USB-Paralel Port Dönüştürücü » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=46503748

• yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar 2 ayı geçgin bi süre olunca umudu kesmiştim ama herşey için teşekkürler.en kısa sürede deneyip sonucu sizlerle paylaşırım
    saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.