Şimdi Ara

lpg taktırıp pişman olmayanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dileriz memnuniyetiniz daim olur...Doğru bi karar vermişsiniz...Tekrara hayırlı olsun...

    SAYGILAR

    quote:

    Orjinalden alıntı: aserel

    Fiat Stilo Tartarini sıralı lpg kiti.Araba 6000 km de iken taktırmştım.Araba şu anda 25 bin km de ve hiç bir problemim yok.Doya doya arabaya binmenin zevkini yaşıyorum.
  • BABAM BU İSTEN BAYA MEMNUN İKİ ARABAMİZDA YAKLASAİK 210BİN KM YAPMİSİZ BAYA KAR ETTİ YANİ

    92 BROADWAY
    99 SKODA FELİCİA 1.3
  • 2001 opel astra comforta iki yıl önce lavato marka lpg klasik(sıralı değil)kit taktırdım.120-140 arası yakıyo km de ve çok memnunum hatta takıldığından bu güne hiç ayar yaptırmadım.egzoz muayenesinde ve yakıt istasyonu promosyon lpg bilgisayarlı ayar uygulamasında şaşırdılar bu duruma,yapan çok iyi ustaymış diye.tek bir sorunum var zaman zaman motor elektroniği arıza gösteriyor birde her 30000km de carbon cleir yaptırmam gerekiyo ki benzin enjeksiyonu zarar görmesin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MEN@MEN

    96 tüplü doğan kullanıyordum cuma günü çalınana kadar.96 'da biz aldık 98 taktırdık.Kilometrede 130 yakıyor.Şu anda 190.000km'de.hiç bir sorun yok.Ve bir sorun da çıkacağını sanmıyorum. Üstelik çevreye daha az zarar veriyor.


    Arkadaşım araba hem çalındı diyorsun hem sorun yok nasıl oldu?
  • hocam 97 vectra 16gl vardı. sıralı sistem taktırdım. omvl marka. araba şahaneydi. 4 mevsim lastiklerle (bilenler vardır) ankara aşti yolunda 190 küsür gördü araba. sadece kalkışlarda araç ağırken biraz hantal kalıyo. o fiyat tasarrufuna bakacak olursak bırak hantal olsun.
    şimdi şahin var yine şahinde de aynı lpgden var. araba şahane. yani bir uzun yola gidiyom. allah seni inandırsın ne ses var ne tekleme. jilet gibi kayıyo araba.
  • 1. aracım eskisi gibi gitmiyor
    2. aracın muhtelif yerlerini delip deşik ettiler kocaman bir aygıtım oldu
    3. yok benzine al yok tüpe geç tam bir eziyet. sabahları çile
    4. 660 ytl tüp 200 ytl masraf yaptım

    ama olsun az yakıyor.
    çooook memnunum
  • 2001 polo classic 2005 yılı kasım ayı gibi BRC FAST SEQUENT taktırdım. 20000 km den fazla oldu. İyiki taktırmışım hiç bir sorun yok. Yazın klimayı kapatmıyorum kışında deli gibi geziyorum.
  • senden iyisi şamda kayısı dolaş dolaşabildiğin kadar
    quote:

    Orjinalden alıntı: byurt

    2001 polo classic 2005 yılı kasım ayı gibi BRC FAST SEQUENT taktırdım. 20000 km den fazla oldu. İyiki taktırmışım hiç bir sorun yok. Yazın klimayı kapatmıyorum kışında deli gibi geziyorum.
  • 96vw polom war lpg ye soğuk bakıyordum uzun suren arastırmalar sonunda lpg nın guvenılır olduğu kanaatıne varınca ecotech sıralı sıstem taktırdım cok memnunum geç kaldığıma uzuldum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.