Şimdi Ara

lpg li otomobil sayısı azalıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    100 kmde 7.5 litre yakmış. Benim 99 polo classic de 7 litreyi görüyor sehir dışı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

100 kmde 7.5 litre yakmış. Benim 99 polo classic de 7 litreyi görüyor sehir dışı.

He ben de onu diyorum 120 de 7.3 lt lpg yakmış( yol bilgisayarı 6.0).. ne yapayım satıp Polo mu alayım diyorsun hacı abe

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

Daha geçen hafta Mayıs 2015'de araç satışları % 40 arttı diye manşet atmadılar mı? Bu satışların hepsi dizel otomatik miydi? Büyük kısmı benzinlidir, bunlardan da LPG uygulatacak çoktur... "Yav he he" diyorum kısaca...

Yeni araçlar lpg uyumsuz olduğu için olabilir.dönüşüm kitleri ucuzlar belki.

• Nasıl azaldı çiğ lpg kokusu yuzunden durmadan burnumun direği kırıldı
  • Bu ne be herkes şöyle sorun oluyo boyle sorun oluyo demiş hepiniz tüplü sahine mi biniyorsunuz LPG candir ankaradan adanaya 80 liraya gidince anlarsınız LPG nin kiymetini

• Neredeyse 10 yıl (2004-2010 ve 2012-2015) LPG'li araç kullandık hâla kullanıyoruz, öyle televizyondaki gibi yanma patlama olayları her araçta olmaz, ustanıza göre değişir kalitesi.
  • Demekki ondanmis 1.95 tl ye po gaz alabilmek.

• Son model araçlara lpg olmuyor.lpg sektörü motorlarla paralel gelişmedi.geri kaldı.mecburen araçlara benzinli biniyoruz

• lpg ucuzladıkça corolla civic focus fiyat arttıracak

• Ancak araç atmosferik eski teknolojiyse lpg şansın var.araca bir sürü para verip 2015 model alacaksın.lpgli binecem diye eski teknoloji almanın anlamı yok.

• Motorlar az yaksin diye neredeyse 1000-800 motor oldu.lpg tsi motorlarda kullanılmıyor.tsi araçlarda lpg defteri çoktan kapandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyttatar

Lpg fakir gösterir ama 45 liraya 301 km gidince zengin eder..

45 lirayla yavaş gitsin 301 km. 0.8 motor falan galiba?

• artık hacim küçültme ile beraber turbo motor ve elektrikli motor çağı başladı LPG li araç sayısı zamanla biraz daha azalır.

ayrıca bende fabrikasyon olmayan,sonradan takılan lpg, chip, nos tarzı şeylere karşıyım.

ve evet kullanıcılar ne kadar kabul etmesede LPG li araç kullanmak psikolojik olarak insanı eziklik içinde bırakıyor burdaki yorumlardan da anlaşılıyor zaten...
  • LPG en başta riskli.Kaçak,sızıntı ve patlama ihtimali yüksek.Kapalı otoparklara giremiyorsun.Özellikle çoğu yeni nesil motorlara uygun değil.Subap erimesi gibi arıza çıkarabiliyor.Şamandıra gibi parçaları çabuk bozulabiliyor.Aracı tabiri caizse eşeğe çeviriyor.Ve çok fazla yer kaplıyor.Fiyatı dışında neresinden bakarsan bak hamallık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

Nasıl azaldı çiğ lpg kokusu yuzunden durmadan burnumun direği kırıldı

Benimde mazottan valla her yer pis pis mazot dumanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

Nasıl azaldı çiğ lpg kokusu yuzunden durmadan burnumun direği kırıldı

Benimde mazottan valla her yer pis pis mazot dumanı.

Sahiden bu dizeller yüzünden nefes alamaz olduk, kapkara duman çıkarıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyttatar

Lpg fakir gösterir ama 45 liraya 301 km gidince zengin eder..

60lira ile 220km yaptım karma tüketim

• Beyttatar kullanıcısına yanıt
    amaç lpgyi övmekti hedef poloya kaymış

• Cidden ya fena düştü. Etrafımda tüplü araba kalmadı neredeyse. (Çaktırmayın belki daha da düşer gaz, bakkala bile arabayla gideriz.)
  • 0.03 düşmüş bumu olay
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.