Vay bee demek dizel araçlar sidiklede gidiyor bak bu iyi oldu tamda dizel araba almayı düşünüyodum yakıt hesabıda yaptım daha tasarruflu olacak mahallenin çocuklarını toplarım ellerine birer topitop veririm sırayla işetiriz bidona sonra depoya huniyle dolduruz motora bi zararı olmasında gerisi muhim değil
quote:
Orijinalden alıntı: otomobiltutkusu
Vay bee demek dizel araçlar sidiklede gidiyor bak bu iyi oldu tamda dizel araba almayı düşünüyodum yakıt hesabıda yaptım daha tasarruflu olacak mahallenin çocuklarını toplarım ellerine birer topitop veririm sırayla işetiriz bidona sonra depoya huniyle dolduruz motora bi zararı olmasında gerisi muhim değil
Bimden 40 kuruşa 1.5LT su alın hocam hepsini için, yarım saat sonra aracınız için yaklaşık 10km gidebilecek kadar çişiniz gelir :)) Ucuz bi yöntem
100kmde ne kadar çiş yakıyo acaba
Motorda değil de, yakıt pompalarını yakıyor. H100 e yaklaşık 3 litre kadar işemiş bizim elemanlar, deponun dibindeki kırsal motorinle karışmış yaklaşık 20 km yol yapmış mazot almışlar. 3 gün sonra araba çalışmıyor diye tamire gittiğinde mazot pompası yanmış demişlerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: Burhan
Motorda değil de, yakıt pompalarını yakıyor. H100 e yaklaşık 3 litre kadar işemiş bizim elemanlar, deponun dibindeki kırsal motorinle karışmış yaklaşık 20 km yol yapmış mazot almışlar. 3 gün sonra araba çalışmıyor diye tamire gittiğinde mazot pompası yanmış demişlerdi.
Mantık harika yalnız,süper valla.
quote:
Hocam, işediğinizde ufak ağaçları bile yakıp kurutuyor. Pompayı yakması doğal sanki
quote:
Orijinalden alıntı: enoman
quote:
Gülmeden karnım ağrıdı....
quote:
Orijinalden alıntı: cemil27
quote:
Orijinalden alıntı: enoman
quote:
Gülmeden karnım ağrıdı....
Gazı kökleyince kara duman mı attırıyordu acaba? Ortalık mazot yerine ne kokuyordu
quote:
Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64
Gazı kökleyince kara duman mı attırıyordu acaba? Ortalık mazot yerine ne kokuyordu
Herhalde çiş kokuyordur, bol amonyaklı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme