Şimdi Ara

LPG'Lİ ARACIMIN YOLDA YAKITI BİTTİ BENZİNLE ÇALIŞTIRAMADIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün akşam saatlerinde yolda aracımın gazı bitti,depoda benzin de yoktu.kontağı çalıştırıp marşa basınca çok ince bir marş titremesi geliyor ancak araç çalışmıyor.ben de gidip 3 litre benzin aldım ancak benzini koyup tekrar çalıştırmayı denediğimde yine aynı durumla karşılaştım.acaba uzun süredir araçta benzin kullanılmadığı için sıkıntı oluşmuş olabilir mi? ve ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.bu arada aracımda atiker sıralı otogaz sistemi mevcut.

• çok bilgili biri değilim ama bildiğim kadarı ile lpg kullanırkende benzin pompası çalışmaya devam ettiği için aracı ceyrek deponun altında benzinsiz bırakmamak gerekiyor, benzin pompası kendisini depodaki benzinle soğutuyor
  • Aracınızızn marka ve modelini lpg sistemini yazarsanız daha faydalı bilgiler alabilirsiniz.
  • enjeksiyonlu araçlarda belli bi miktar benzin olmalı depoda benzin pompasının zarar görmemesi için.ya pompa arızalanmıştır ya da 3 litre benzn yeterli gelmemiştir pompa çekememiştir.
  • zaten gaz olduğundada araç benzinle çalışmıyormu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

zaten gaz olduğundada araç benzinle çalışmıyormu.

sıralı sistemde zaten araba benzinle çalışır sonra lpgye geçer nasıl benzinde çalışmıyordu ?
  • aradan bir buçuk yıl geçmiş ama aynı sorunla karşılaşan olursa diye söylüyorum eğer aracınız ilk çalışmada benzin kullanmıyorsa ki buradaki arkadaşınki öyle pompalama yapöak gerek bu işlem çok basittir debriyaj'a 5 6 kez hızlıca basılıp çekilir ve tekrar marşa basılır büyük ihtimal çalışır yani bizim şahin öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaturk003

aradan bir buçuk yıl geçmiş ama aynı sorunla karşılaşan olursa diye söylüyorum eğer aracınız ilk çalışmada benzin kullanmıyorsa ki buradaki arkadaşınki öyle pompalama yapöak gerek bu işlem çok basittir debriyaj'a 5 6 kez hızlıca basılıp çekilir ve tekrar marşa basılır büyük ihtimal çalışır yani bizim şahin öyle

Aynı sorun bende de var. Sizin dediğinizi yaptım ama çalıştıramadım. Çekici ile benzinliğe götürmekten başka çare kalmadı galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.