Şimdi Ara

LPG çabuk bitiyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Corolla 2016 multidrive s 1.6 aracım ile 44 lt Lpg ile 330 km yol yapıyorum bu değer çok az. Dün test yaptım kendimce fulledim 60 km yol yaptım gittim tekrar fulledim. Hesap olarak km ye 60 kuruş yakmış 10 lt Lpg gitmiş 60 km ye ne yapmam lazım 3 farklı yerde gaz ayarı yaptırdım sıkıldım artık bu durumdan.



  • Merhaba 60km de 10 litre gaz o kadar yakması nerdeyse imkansız,yani 16 litre lpg gerçekten ciddi bir rakam ortalama hızınız neydi yol şartlarından da bahsederseniz,aracın bu kadar tüketmesi ya kaçak vardır veya aşırı derecede ayarsızlık olması gerekir,ayarsız araba da her şekilde gaz tepkilerinden kendini belli eder,bence depoyu biraz daha bitirip fulleyip tekrardan ölçmek gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thunder 06 -- 26 Eylül 2020; 16:31:4 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thunder 06

    Merhaba 60km de 10 litre gaz o kadar yakması nerdeyse imkansız,yani 16 litre lpg gerçekten ciddi bir rakam ortalama hızınız neydi yol şartlarından da bahsederseniz,aracın bu kadar tüketmesi ya kaçak vardır veya aşırı derecede ayarsızlık olması gerekir,ayarsız araba da her şekilde gaz tepkilerinden kendini belli eder,bence depoyu biraz daha bitirip fulleyip tekrardan ölçmek gerek.
    Ek olarak kötü yakıtı da ekleyelim. İyi yerlerden gaz almaya bakın ve muhakkak işinin ehli yetkili servislere gösterin
  • FormMonster kullanıcısına yanıt
    Araç peki kapalı garaj ortamında fazla duruyor mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.