Şimdi Ara

Lpg aracda Chip Tuning uygulaması yapılabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
18.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    performans tipi hava filtresi ve egzost ile bu rakam 20hp ye çok rahat çıkar...
    arzu ederseniz istanbulda size yardımcı olabilirim...
  • bende sorayım skoda octaiva 2003 102 hp brc sıralı var. kasa ağır geliyor araca rampada yığılma yapıyorç benzin yada lpg farketmiyor. lpg de ise ağırlıktan dolayı biraz daha basıyorsun ve yakıtta artıyor. 110 hp falan olsa daha az yakar sanırım. bu araca chip yapılırmı. maliyeti ne olur. sadece chip ve açık hava düşünüyorum. diğerleri beni aşar geri dönüşümde kolay olsun istiorum. birde piyasada satılan ecu dan sonra takılan hazır kitler var bunların faydası olurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: drvanilya

arkadasım chip olur ancak lpg teşkilatında da değişiklik gerekebilir , 100 bg lik bi araca takılan enjektörle 110 bg araca takılan enjektör aynı olmayabilir ayar kısmı cok onemli değil laptopla 30 dk fala sürer lpg markasına göre değişmekle beraber uyum konusunda gerekli bilgiyi lpg nini yetkili servisinden öğrenebilirsin.

izmirde best servis ile iletişime geçin lütfen...gereken bilgi verilecektir...

bilgi@bestservis.com
    www.bestservis.com

• quote:

Orjinalden alıntı: yexplorer

bende sorayım skoda octaiva 2003 102 hp brc sıralı var. kasa ağır geliyor araca rampada yığılma yapıyorç benzin yada lpg farketmiyor. lpg de ise ağırlıktan dolayı biraz daha basıyorsun ve yakıtta artıyor. 110 hp falan olsa daha az yakar sanırım. bu araca chip yapılırmı. maliyeti ne olur. sadece chip ve açık hava düşünüyorum. diğerleri beni aşar geri dönüşümde kolay olsun istiorum. birde piyasada satılan ecu dan sonra takılan hazır kitler var bunların faydası olurmu

aracınız 1.4 16v ise chip atılır.
    OCTAVIA 1.4 16V 6-9hp ve 0.5-0.9nm tork güç alınır.

eğer 1.6 ise
    OCTAVIA 1.6 7-12hp 0.5-1.1nm tork yada
    OCTAVIA 1.6 6-9hp 0.5-0.9 nm tork alınır
    ancak 1.6 da bir çok ECU koduna porttan ulaşmak mümkün değil. bu durumda farklı seçenekler çıkıyor

diğer bir alternatifde...powersystem yada powerbox takmak olacak...

detaylı bilgi için lütfen

www.bestservis.com
    bilgi@bestservis.com

ile iletişime geçiniz....

siz isteyin..biz adyımana geliriz..gitmediğimiz yer değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal arslan -- 26 Temmuz 2008; 13:32:24 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.