Şimdi Ara

low elo da lissandra almalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • West silver V teyim mainim ADC fakat uzun zamandır mid deneyimin var. Orianna ve lb öğrenerek oyunu rahat taşıyabiliyorum. Genel olarak oyundan anlayan takımlar geliyor ara sıra feederlar ve nooblar geliyor öyle bir durumda zor taşıyoruz ya da yeniliyoruz. Tek başına hasar yetmiyor çünkü. Fakat genelde feedleniyorum ve oyun sonunda tek atacak kadar AP m oluyor. Tf lerde takıma daha yardımcı olmak için lissandra almayı ve uzmanlaşmayı düşünüyorum böylece takıma daha yardımcı olabilir ve oyunu taşıyabilirim.

Almama sebep olan kriterler:

-pasifinden gelen sustain

-güçlü laning.

-hard cc ile takıma yardımcı olması

- süper bir kaçış. (Duvarlardan geçebiliyor)

-liandry ile olan müthiş uyumu. (Özellikle tanky takımlara karşı )

-zhonya ve ilgisi ile resmen ölümsüz oluyor. Tf de at ultiyi kendine geri kalana q,w. Focus yiyince de zhonya.

-oynaması ve rakibin size karşı oynaması zor olması. (Popüler olmadığından)

- skill efektleri ve görünümü.

Almamaya teşvik eden etkenler ise;

- assassin lere karşı pek şansı yok gibi. Cc yiyince kaçış yalan oluyor.

- takıma bağlı. Tf lerde e atıp ulti attığınızda takımınız saldırmazda ADC veya APC yi alsanız bile pisi pistine ölmüş olursunuz.

- snowball olabilir mi bilmiyorum. Orianna ve lb ile oynarken rahatlıkla külleri toplayıp feedleniyorum fakat liss de bu ne derece olur bilemem.

Liss prolarından yorumlarını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorman hata,al.
  • Lissandra ile farm yapamıyorum onun dışında 10 numara champ.

• Pasifi oyun ilerledikçe çöpe dönüşüyor ama skillseti hard cc, oyuna duo veya takımla girmeyeceksen almanı önermem e ile girip w q zhonya- ulti tf başlatırsın takımın gelmezse sonrası malum.
    Silverdan golda lissandrayla çıkmıştım ben

• Bence alinir

• quote:

Orijinalden alıntı: MissDebuff

Pasifi oyun ilerledikçe çöpe dönüşüyor ama skillseti hard cc, oyuna duo veya takımla girmeyeceksen almanı önermem e ile girip w q zhonya- ulti tf başlatırsın takımın gelmezse sonrası malum.
    Silverdan golda lissandrayla çıkmıştım ben

Solo gidiyorum genelde ama o kadar kötü takımlar gelmiyor. Normal herolarla tf kazandırıyorum Liss ile bayağı kazanırım gibimegeliyor

• pasifi manayla ilgili base manasiyla mana regeni cöp.
    bi ise yaramiyor yani pasifi.
    earlyde tek yiyor.
    ne ccleri nede hasari cok cok iyi degil bence.
    mobilitesi de engellenebiliyor.
    Agir snowball olmasi lazim.
    hic kasamasa bile tek atan bruiserler varken ultisi 150 vuran lissandra mlesef gozumde useless.
    Sirf efektleri icin normal gamede oynuyorum orda bile nadir tasiyorum.
    not:kendi gorusum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

pasifi manayla ilgili base manasiyla mana regeni cöp.
    bi ise yaramiyor yani pasifi.
    earlyde tek yiyor.
    ne ccleri nede hasari cok cok iyi degil bence.
    mobilitesi de engellenebiliyor.
    Agir snowball olmasi lazim.
    hic kasamasa bile tek atan bruiserler varken ultisi 150 vuran lissandra mlesef gozumde useless.
    Sirf efektleri icin normal gamede oynuyorum orda bile nadir tasiyorum.
    not:kendi gorusum.

Mana regen rünlerle gidiyorum sıkıntı olur mu? Cc si nasıl iyi değil anlayamadım w ve ulti de hayvan gibi stun snare var. Rahat snowball olurum mid oynarken. Zaten snowball olamazsam almazdım. Önemli olan kastığında yani 12-5 gibi gittiğinde nasıl iş yapar onu merak ediyorum. Takım mal olmayacak tabi. Bronze v değilim sonuçta. Ve bence lissandra oynamaya bilmiyorsun normalde bile taşıyamadığına göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwanthidan -- 24 Aralık 2013; 13:26:03 >

• Gragasla zorlandım karşısında. Gerçi o benim gragası bilmedigimden olabilir ama cogu sampiyonu counterlayabilir bence, dibine girilmiyor cunki lissandranın

• Kesinlikle almanı öneririm Ölümateşi + rabaddon çık gelene tek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sawtain

Kesinlikle almanı öneririm Ölümateşi + rabaddon çık gelene tek

Ölümateşi değilde liandry daha iyi olur bence onun pasifi rahat tetikleniyor çünkü Lisa full cc olduğu için 2 katı hasar vuruyor liandry

• low eloda lissandra ile güzel fakeler atabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlucard

low eloda lissandra ile güzel fakeler atabilirsin.

Syndra da düşünüyorum şimdi. Ultisi ile tek atıyor resmen. Lissandra gibi riskli ve takım bağımlısı da değil. Low elo da güvenemiyorum takımlara o yüzden syndra alacağım herhalde. İlk deneyeyim de.
  • iwanthidan kullanıcısına yanıt
    Syndra düşünüyorsan syndra al midde lane vermezsin kimseye. En kötü durumda bile farmla kurtarırsın. q e combosu cok iyi.
  • ya solo olup sadece split push yapacan
    ya jungler olup her laneye dk 50000 kez gank atacan
    ya da mid olup bol bol roam yapacan
    bence düşük elolarda taşımanın anahtarı bunlar. en kolayı split push bence

kassadin veya syndra düşün. liss ağır cc ama takım oyununa diğerlerinden daha bağlı veya kha ad gibi assassinde olur gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShoLesLoT

Syndra düşünüyorsan syndra al midde lane vermezsin kimseye. En kötü durumda bile farmla kurtarırsın. q e combosu cok iyi.

Zaten adc veya mid olsun bu iki lane'i asla kaybetmem. En fazla iki kill veririm ama genelde lane kazanırım. Syndra'nın laning i çok güçlü ama TF de ki gücü önemli benim için. En feedlenmiş kişiye küre stackleyip ulti mi atmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

Orijinalden alıntı: ShoLesLoT

Zaten adc veya mid olsun bu iki lane'i asla kaybetmem. En fazla iki kill veririm ama genelde lane kazanırım. Syndra'nın laning i çok güçlü ama TF de ki gücü önemli benim için. En feedlenmiş kişiye küre stackleyip ulti mi atmalıyım?

Duruma göre adc veya apc ye focuslanmalısın zaten 2sini de tek comboda çıkarırsın tfden. Küre stacklemeden kesınlıkle ultı atma. Tf lerde syndra çok etkili skilleri alan olduğu için stun falan çok iş yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

Orijinalden alıntı: Sawtain

Kesinlikle almanı öneririm Ölümateşi + rabaddon çık gelene tek

Ölümateşi değilde liandry daha iyi olur bence onun pasifi rahat tetikleniyor çünkü Lisa full cc olduğu için 2 katı hasar vuruyor liandry

Denerim bi ara :)
  • İp biriktirmeye başladım beyler. 1.6 k falan oldu yakında ilk dereceli sonuçlarımı atarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.