Şimdi Ara

Löw'den İsmail Kartala destek.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bitime 7 hafta kala takımını zirveye taşıyıp rüzgarı arkasına alan Fenerbahçe'nin hocası İsmail Kartal'a dün de müthiş bir destek geldi.
    Dünya Şampiyonu Almanya'nın teknik direktörü Joachim Löw, İstanbul'da Kartal'ı ziyaret etti, “Bu işi başaracaksın. Sana güveniyorum” dedi.
    ‘Büyük bir olaydı’ Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırı sonrası teknik direktör İsmail Kartal’ı ilk arayanlardan olan Dünya Şampiyonu Almanya’nın teknik direktörü Löw, bu kez soluğu İstanbul’da aldı.
    Eski çalışma arkadaşı ve dostu Kartal’a ‘geçmiş olsun’ dileklerini bu defa yüzyüze ileten Alman hoca, Boğaz’daki buluşmada, “Büyük bir olay atlattınız. Bunu aşıp tekrar futbola dönmeniz çok önemli. Bu sadece Fenerbahçe’ye değil, Türk futboluna darbedir” dedi.
    Yıldırım’a mesaj yolladı Löw yemekte, şampiyonluk yarışındaki rengini de bir kez daha ortaya koydu. En büyük arzusunun Fenerbahçe’nin şampiyonluğu olduğunu söyleyen Almanlar’ın efsane ismi, “İsmail Kartal hem iyi bir dost hem de iyi bir teknik adam. Bu işi başarıp şampiyon olacaktır. Ancak ben şampiyonluğu kaybetse bile yönetimin onunla devam etmesi gerektiğine inanıyorum” yorumlarını yaptı.
    Sıradaki, şampiyonluk yemeği’ ‘Türk Dostu’ olarak da anılan Löw, “İsmail (Kartal) ile uzun zamandır görüşmek istiyordum. Güzel bir fırsat oldu.
    Türkiye benim ikinci vatanım. Burada dostlarım, Almanya’da da Türk arkadaşım var. Fenerbahçe’nin yeri de hayatımda hep farklı, çok güzel anılarım söz konusu” dedi ve finali şöyle yaptı: Umarım bir sonraki yemeğimizde Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu kutlarız.
    ligtv.com.tr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İsmail Kartal'ın Almancası iyi galiba. Baya yakın arkadaşlar çünkü sürekli görüşüyorlar.
  • Bizim göremediğimiz neyi görüyor ya bu adam.Löw sayesinde seveceğiz Kartal'ı.
  • Teknik direktörü anlamak ve değerlendirmek için onun üzerinde futbol bilgisi gerektirdiği kesin.

Varmı aramızda 18 yıl prof top oynayıp, antranörlük kursu bitirip, birkaç hocanın yanında çalşıp, bir kaç takım çalıştıran kişi?

varsa,
    buyursun yazsın,
    aksi halde sonsuza kadar sussun.....

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

Teknik direktörü anlamak ve değerlendirmek için onun üzerinde futbol bilgisi gerektirdiği kesin.

Varmı aramızda 18 yıl prof top oynayıp, antranörlük kursu bitirip, birkaç hocanın yanında çalşıp, bir kaç takım çalıştıran kişi?

varsa,
    buyursun yazsın,
    aksi halde sonsuza kadar sussun.....

Şunu yazdın ya,Mou'nun bir sözü geldi aklıma.

"Teknik direktör olmak için, önce futbolcu olmak gerektiğini söylüyorlar... Peki, jokey olmak için de önce at mı olmak gerekiyor?"

Fenerbahçe ve özellikle futbol sevdalısı birisi olarak yeterince futbol dünyasını takip ettiğimi ve bu konuda bilgi birikimim olduğunu düşünüyorum.Bir hocanın takıma ne kadar faydalı olduğunu,kötü giden bir maçın sonucuna ne kadar etki ettiğini görebiliyorum.

Ben Kartal için kötü bir hoca demiyorum ama Fenerbahçe standartlarında birisi olduğunu düşünmüyorum.

Kendini geliştiriyor,ilk zamanki futbolla şimdiki arasında çok fark var.İnkar edemem asla.Yiğidi öldür ama hakkını yeme demiş atalarımız.

Senin dediğin gibi yaparsak,Dünya üzerinde milyonlarca insan futbol hakkında konuşmamalı.Buna sende dahilsin.Biz takımımıza neyin faydalı neyin zararlı olduğunu görebilecek kapasitede insanlarız.Bu takıma gönül verdiğimiz için,her koşulda destek olduğumuz için yorum yapma hakkına sahibiz.

• Obsession kullanıcısına yanıt
    Yorum yapmak ayrı,
    kıyasıya eleştirmek farklı.

özelliklede, hafta içi antremanları ve sağlık raporlarını izlemeden ahkam kesmek ise tam bir cahilliktir.

öyle değilmi?

Mourinhoya gelirsek,
    iyi bir hoca, sadece tercümanlık yaparak futbolun havasını kapan dünyadaki ilk ve tek hocadır.
    istisnalar kaideyi bozmaz deyiminide hatırlatırım.

Yorumlarını yap,
    ama yaptığın yorum, maç sonrasında değil öncesinde olsun ve maç sonunda haklı çık.
    işte o zaman sana hak veririm.

örnek.
    Bursa maçında, Alperi beğenmemiştim, ama maç 1-0 bitince yorumcular fazla değinmedi.
    dünkü maçta kaybedilen 2 puanda Alperin payı büyüktür.
    işte bu yorumumu maç öncesi yazmış olsaydım,
    BEN FUTBOLU BİLİYORUM derdim,
    ama şimdi sadece kendi kendime haklıymışım diyebildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

Yorum yapmak ayrı,
    kıyasıya eleştirmek farklı.

özelliklede, hafta içi antremanları ve sağlık raporlarını izlemeden ahkam kesmek ise tam bir cahilliktir.

öyle değilmi?

Mourinhoya gelirsek,
    iyi bir hoca, sadece tercümanlık yaparak futbolun havasını kapan dünyadaki ilk ve tek hocadır.
    istisnalar kaideyi bozmaz deyiminide hatırlatırım.

Yorumlarını yap,
    ama yaptığın yorum, maç sonrasında değil öncesinde olsun ve maç sonunda haklı çık.
    işte o zaman sana hak veririm.

örnek.
    Bursa maçında, Alperi beğenmemiştim, ama maç 1-0 bitince yorumcular fazla değinmedi.
    dünkü maçta kaybedilen 2 puanda Alperin payı büyüktür.
    işte bu yorumumu maç öncesi yazmış olsaydım,
    BEN FUTBOLU BİLİYORUM derdim,
    ama şimdi sadece kendi kendime haklıymışım diyebildim.

Sıkıntı maç boyu kötü olan Alper'de midir?Yoksa onun kötü olduğunu görüp,onu oyunda tutan hocada mıdır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.