Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.570
Cevap
206
Favori
203.113
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Şu anda Sabiha Gökçen İç Hatlar'da hangi loungeler bulunmaktaır ve bunlardan uyguna yararlanabileceğimiz kampanya vb bulunmakta mıdır?
    Teşekkürler
  • primeclass dış hatlar çok yoğun oluyor mu ?

hafta sonu Belgrad uçuşum var..

2 tane farklı telefondan şifre aldım. Eşimle girmemde sorun olmaz sanırım...
  • Tiésto kullanıcısına yanıt
    Evet sabah 7'de girdiğimizde bile 5-10 dakika ayakta bekledik yer bulabilmek için.
    Tabi bu yoğunluk güne ve tarihe göre değişebilir.
    2 ayrı şifre ile girebilirsiniz.
    Şifre aldığınız hat sahibinin ismini söylemeniz yeterli.
  • bykmn B kullanıcısına yanıt
    iki hatta şirketimizin hattı :)

şahıs değil yani :)
  • Tiésto kullanıcısına yanıt
    hiç önemli değil elinizdeki telefona bakmıyorlar, telefon numarası söyleyin, isim soracaklar hat sahiplerinin ismini söyleyin (isterseniz eşiniz için bir bayan çalışan adı söyleyin), herhangi bir kontrol noktaları yok, sıkıntısız giriş yaparsınız, iyi uçuşlar
  • Esenboğa Anadolujet lounge dan anadolu jet yolculari yararlanir diyor. Kac tl ye yararlaniyoruz acaba. Sabihada lounge gelis yolcusu yararlanabiliyor mu? Iki hava alani icin en avantajli kart hangisi acaba ? Şimdiden tşk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
    Uçuşunuzun gerçekleşmiş olacağı varsayımı ile soruyum hocam, aynı durum hafta sonu bizim içinde geçerli. Lounge hizmetinden bu şartlarda yararlanabildiniz mi?
  • KIMYACI08 kullanıcısına yanıt
    Anadolujet yolcusu isen 25 TL İç hatlar Primeclass Lounge.

Dış hatlarda ise Mastercard kredi kartın varsa yada pegasus yolcusu isen 30TL
    Esenboğa için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merikop

Uçuşunuzun gerçekleşmiş olacağı varsayımı ile soruyum hocam, aynı durum hafta sonu bizim içinde geçerli. Lounge hizmetinden bu şartlarda yararlanabildiniz mi?

Gerçekleştrdim hocam. Kendim zaten ücetsiz giriş yaptım. Eşime de yüzde 50 indirim yaptılar visa indirimiyle. Yani totalde 27 lira ödedim.

• flyinginbluesky F kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle oldu sadece cep telefonu kod ve isim soyisim soruyorlar o kadar :)

gittiğimde çok fazla insan yoktu. Öyle ahım şahım da bir yer değil.
  • ahl iç hatlarda red lounge kodu kullanmak çok iyi oluyor fakat vodafone hattım yok
  • Sabiha Gökçen dış hatlarda İş Bankası kartları ile yararlanabilecek lounge var mı? Normalde hiç bakmadım ama bu sefer bebekle uzun bir yola gideceğim için öncesinde ihtiyacım olabilir.

• Ahl iç hatlarda;
    Duj yok
    Limonata yok
    Ana yemek yok
    Kapıdaki kadın da hem aptal nem tripli.
    Ayrıca biri buradaki bilgisayardan foruma girmiş:)

• sabiha gökçen dış hatlar gece 12'den sonra kapalı. almadılar bizi lounge'a, sabah 5'te açılacak dendi. 24 saat açık değil hazırlıklı olun. hatta açık başka bir yer yok gibiydi mc donalds harici. su bile içemiyorduk neredeyse.

ayrıca kahve makinası arızalanmıştı sabah sabah. iç hatlar lounge dış hatlardan daha güzel.
  • Emre kullanıcısına yanıt
    is bankasina lounge yok. ancak visa platinum kartlara lgm loungelar indirimli. bunun disinda pegasus yolcularina da indirim mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: recruit1

is bankasina lounge yok. ancak visa platinum kartlara lgm loungelar indirimli. bunun disinda pegasus yolcularina da indirim mevcut.

Anladım teşekkür ederim

• Sabiha Gokcek Havalimani dis hatlar LGM Lounge hangi kredi kartlari ucretsiz girebiliyor? Bilgisi olan varmi?
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    Sabiha Gökçen LGM (Dış Hatlar) için:
    - Vakıfbank MilPlus Platinum
    - Teb Platinum/Yıldız Platinum/Yıldız Priority/Özel Platinum...
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.