Şimdi Ara

Lotro Private Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba benim kafana takılan bir soru var.Neden hiç Lotro Pv server yok?Yani demek istediğim internete bakıyorsunuz WoW olsun Aion olsun onların pv serverlar var fakat Lotronun yok.Teknik olarak mümkün mü değil veya baska bi sorun mu var?Yanlıs anlasılması ben nasıl pv server kurarım veya nerden bulabilirim diye sormuyorum sadece neden olmadıgını merak ediyorum.Bilen bi arkadas varsa ve sebebini soyleyebilirse memnun olurum.Teşekkürler...

Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Dosyaları değil de database i.

Tek başına databaseyi eline alsan saatli maarif takviminden bir farkı olmaz onu okuyacak emlatore ve dosyalara ihtiyacın var kısacası BeliveMe doğru söylüyor.
    Not: Sadece DataBase'yle Oyun olmaz :D

Orijinalden alıntı: tylk066

Knight Online Gibi oLur eğer Olursa
    HerkeZ Private serverlara yönelir
    Not: Sadece DataBase'yle Oyun olmaz :D

Öyle birşey yok her zaman orjinal daha kaliteli ve gelişmiş olur orjinaliyle aynı versiyonda olan hiç bi oyunun private serverini görmedim ben o yüzden herkez private serverlere yönelicek diye birşey yok şuan knightın orjinal serverlerinde oynayanlarda var insanların privateye kaçış sebebi bu değil orjinaldeki hilelerden dolayı private serverlere yöneldiler .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.