Şimdi Ara

LOTR:ROTK HAKKINDA BİR SORU...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba pc mi yeni aldım ve oynamadığım kaçırdığım çok oyun var bunlardan biride lord of the rings:the return of the king oyunu dün alıp yükledim...oyuna sürekli SAM karakteriyle devam ediyorum halbuki ps2 de versiyonunda böyle değildi bir türlü diğer karakterleri seçemiyorum.çözümünü pm atarmısınız niye böyle sinir oldum acaba kurulumda bir sorunmu var ama sanmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 30 Ocak 2006 17:39:23 >

• crack i hatalı olması lazım sanırım ama çözümü bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: progman

crack i hatalı olması lazım sanırım ama çözümü bilmiyorum

pm atarmısın crak-mrack şimdi ceza almalayım..
  • crack hata oldugu icin calısmıyodur.oyunu aldıgın yerden crackı yeniden iste.veya ben bulabilirsem sana bi link atarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: obi_van

crack hata oldugu icin calısmıyodur.oyunu aldıgın yerden crackı yeniden iste.veya ben bulabilirsem sana bi link atarım

dostum aldığım yere gittim adamlar" korsan olunca böyle bizde çok uğraştık yapamadık" dediler.
  • carck crack crack banada oldu aldığın yerden yenisini all
  • bende de middle earth de oyun 5 dk falan sonra kendini otomk atıyor niyeki???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler ben rotk deki sorunu biliyorum.Bende almadan önce araştırmıştım.Bir patch yada yama vardı onu indiriyordun ve düzeliyordu.
    Mesala ilk bölümde gandalf falan oluyordun son bölümde frodo falan filan diye gidiyordu.Ama o siteyi tam hatırlamıyorum.Araştırayayım biraz bakayım sizin için. Ama siz yinede googleden falan bulmaya çalışın.

Unutmayın ki:Her zaman umut vardır.(gandalf)

• gamecopyworld e bak. ben galiba ordan indirmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASIM_ARDA -- 31 Ocak 2006 22:16:56 >
  • Arkadaşım oyunu git değiştir diyenlere kulak asma. Çünkü alan kim varsa aynı sorunu yaşıyor. Sonuçta korsan CD'lerin çıktığı yerden geliyor bunlar. Bunlardan binlerce basıyorlar. Çoğunun içinde bozuk crack mevcut. Paylaşım programlarından yada asimarda260'ın dediği siteden bulabilirsin düzgün olanını.
  • quote:

obi_van

lort un 2 nin resimleri sende olması lazım bnm msn e (bolsoru@hotmail.com) atıverir misin bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: asimarda260

gamecopyworld e bak. ben galiba ordan indirmiştim

verdiğin linkle sorun çözüdü teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 4 Şubat 2006 16:33:35 >
  • bu oyunun kendisinden crack'le hiç bir alakası yok ama bazı bölümlerde gandalf aragorn gibi adamlar veriyor eğer oyunu bitirirsen o yüzük işaretinde yeni adamlar açılacak örnek:faramir sen hagi bölüme kadar geldin
  • quote:

Orjinalden alıntı: elven

bu oyunun kendisinden crack'le hiç bir alakası yok ama bazı bölümlerde gandalf aragorn gibi adamlar veriyor eğer oyunu bitirirsen o yüzük işaretinde yeni adamlar açılacak örnek:faramir sen hagi bölüme kadar geldin

alakası var. adam açılmıyor işte ölerle bile samle savaşıyosun. crackle hallediliyor sorun. bilmeden konuşmayalım.
  • selam arkadaşlar ben lord of the rings oyununu oynayamıyorum yani oyuna kimi seçersem seçeyim hep frodoyla başlıyorum acaba bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olsun lütfen kafayıı yedimmm çünküü
  • quote:

Orjinalden alıntı: doom39

selam arkadaşlar ben lord of the rings oyununu oynayamıyorum yani oyuna kimi seçersem seçeyim hep frodoyla başlıyorum acaba bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olsun lütfen kafayıı yedimmm çünküü

Cevap 3cm yukarda yazıyor Ayrıca o karakter frodo değil sam..
  • gamecopy worl'a giridm ama neyi indireceğimi bilmiyorum.lotr of the rıng yazdım ama bir sürü şey çıkardı bir kaç tane indirdim ama onlarda bi işe yaramadı crack falan yazmıyo. Haklısın sam di
  • gamecopyword 'a gridim ama bulamıyorum. please helppppppp
  • selamlar nihayet oyuna başka karakterle oynamayı başardım. Fakat o filli olan bölümü bir türlü geçemiyorum bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim birde minas tirit'in bölümünü gandalfla başlıyorum ama bir türlü ne yapacağımı anlayamadım ve sağ üstte bir surat var o dolunca hemen bitiyoo
  • fillerin gelişine dikkat et. bazen diğer taraftaki tepeye yakın yerden geliyorlar. o zaman diğer tepeye gidip öldüreceksin.
    minastrith de orklar merdiven dayıyor sura. merdivenleri devireceksin. bazen de kule geliyor 3 tane olması lazım. 3.den sonra aşağıya ineceksin. orda bölüm bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASIM_ARDA -- 23 Şubat 2006 18:11:57 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.