Şimdi Ara

Lotr Bfme 2 Hakkında Tüm Bilmek İstedikleriniz ve Taktikler. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
21.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 li mordor haritasının üst tarafının daha yüksek olduğunu ve kulelerin daha uzağa attığını biliyormuydunuz??
    kule içine 1 birlik yerleştirirsen daha uzağa. 2 yerleştirersen daha yakına attığını??
    glonin goblinin 75 e çıkan zehirli kılıçlılarının altığını ??
    Thodenin 4.skili at başı olan 7 taburun ortasında yada daha fazla tabur içinde basınca tabura %100 damage ve armor verdiği için neredeyse 1 dklığına ölümsüz olduğunu??
    hayalet orduyu elfin mavi okçularının aldığını?
    elif 25 ik güneş skili kendi orduna basınca kendi ordunu yıktığını ??
    thodenin 5.skili ordunun lvl atlatığını??
    bunlardan kaçını biliyordunuz gençler ??
  • En iyi kılıçlıların isengar
    en iyi mızrak goblin
    en iyi macılık ucuzluğuyla mordor
    en iyi atlı ve okçu men
    en iyi ve tek atack troll mordor.
    en iyi ok elf
    en iyi yapılar sağlamlık bakımından dwarstır. mancılıklarıda iyidir.
  • easy bile be çok zorluyor.ben aeo 3 oynardım daha önce çok ters geliyor o yüzden.direktmen 4 kaynak kurmazsam oynayamıyorum.rakipte o ara geliyo direk saldırıyo.bendede birşey kalmıyor tabi.sonuç:exit

bu arada bi soru herolar at binince vuruş hızları veya güçleri azalırmı?

edit:soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasis65 -- 7 Ocak 2013; 13:20:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasis65

easy bile be çok zorluyor.ben aeo 3 oynardım daha önce çok ters geliyor o yüzden.direktmen 4 kaynak kurmazsam oynayamıyorum.rakipte o ara geliyo direk saldırıyo.bendede birşey kalmıyor tabi.sonuç:exit

Attayken mızraklılardan daha çok damage yer, okçuları falan ezebilir. Ve bana damage azalıyor gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Version kaç oynuyorsunuz?

GameRanger nickim Jon Snow . Akşamları 6 7 arası müsaidim.Oynamak isteyen varsa söylesin atalım bir maç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado505

Verdiğiniz ağların çoğu offline ben daha çok bfme1 seviyorum. Favari ırkım Rohan bazen de Gondor u kullanıyorum çok ucuz askerleri var 150 coins ti galiba

KESSSSINLIKLE!
    BFME1 bir klasik, tamamen stratejiye dayalı artı çok daha zevkli ve benim şahsi görüşüm grafikleri de daha iyi. Karakter resimlerinden detaylara kadar.

Ne zaman ki iki çıktı...
    Oyunu çok ordu üreten kazanır oldu. Güçler 6. patch den sonra bile dengesiz. Taktik diye bir şey yok. Settlement falan vardı, o da yok ki bence oyunun dönüm noktasını yaratıyorlardı.
    Artık bir camp için verilen o savaş yok. Herkes istediğini istediği yere yapıyor.

2 çıkmadan önce 1'de ki command point factörü hakkında kötü düşünürdüm, 2 çıktıktan sonra kesinlikle hak veriyorum.

Bu arada verdiğiniz taktiklerden bazıları oyunun patchsiz haline ait sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertGuzeldal -- 9 Ocak 2013; 18:38:53 >

• up.bize taktik lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrec.tin

8 li mordor haritasının üst tarafının daha yüksek olduğunu ve kulelerin daha uzağa attığını biliyormuydunuz??
    kule içine 1 birlik yerleştirirsen daha uzağa. 2 yerleştirersen daha yakına attığını??
    glonin goblinin 75 e çıkan zehirli kılıçlılarının altığını ??
    Thodenin 4.skili at başı olan 7 taburun ortasında yada daha fazla tabur içinde basınca tabura %100 damage ve armor verdiği için neredeyse 1 dklığına ölümsüz olduğunu??
    hayalet orduyu elfin mavi okçularının aldığını?
    elif 25 ik güneş skili kendi orduna basınca kendi ordunu yıktığını ??
    thodenin 5.skili ordunun lvl atlatığını??
    bunlardan kaçını biliyordunuz gençler ??

Bunlar uçuk kaçık şeyler değil online oynayan herkes karşılaşmıştır bu durumlarla...

• Nerde online oynuyorsunuz ? Hamachi de falan mı
  • quote:

easy bile be çok zorluyor.ben aeo 3 oynardım daha önce çok ters geliyor o yüzden.direktmen 4 kaynak kurmazsam oynayamıyorum.rakipte o ara geliyo direk saldırıyo.bendede birşey kalmıyor tabi.sonuç:exit

Hero Atlı ise Arkasına 1 tabur atlı ol mızraklılar hariç hepsinin üstünde geç.Mızarklı ise heronu attan indir savaştır.Herolara karşı at yada atsız önemi yok. ama atlı iken orduya +damage ve +armor veriyor
  • quote:

Kardeşim oyuna elf le başla yavaş yavaş öğrenirsin. Elften 1 ağaç yap 2 okçu çıkar Daha sonra ağaç yap ve adını unuttum 150 ye inşa edilen heykel var ondan çıkar. ve okçuların önüne koy bu %50 armor ve damage verdiği için gelen easy çok raad savunursun. Sonra 2 tane dana ağaç 1 tane daha okçu çıkar. Ayrıca kurduğun her heykelde çıkardığın okçuların parası bir miktar düşer.Savunma yapıcaksan kule yap içleri 1 tabur okçu koyarsan daha uzağa. 2 tabur koyarsan yakına ama çok atar.Kule yapa yapa adamın anabinasına kadar ilerle. Kuleleri aralıklı diz ve stratejik koyarsan kuleler geleni indirir. kule taktiği yapmadan önce mavi ok sonra mirkwood yap. Truhandili ve legoalsı çıkarttıktan sonra. saldır. Bu acemi taktiğidir ama öğrenmeni sağlar tüm heroları çıkart tüm bina skillerini kullan. öğrenmek için.

• Bende ek paket var ayrıca history of ages yaması var. Oyun böyle daha güzel.
  • quote:

up.bize taktik lazım

Taktik karşındaki ırka ve oyuna göre değişir. Sen bana oyundaki durumu ve ırkalaır söyle ben sana taktiği vereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinh

Nerde online oynuyorsunuz ? Hamachi de falan mı

Game rangerdan oynuyoruz hamachi çok eskide kaldı.
  • quote:

quote:

up.bize taktik lazım

Taktik karşındaki ırka ve oyuna göre değişir. Sen bana oyundaki durumu ve ırkalaır söyle ben sana taktiği vereyim.

full gameranger oynuyorum.bazen iyi oluyorda.özellikle men-mordor türü bi karşılaşmayı kazanamıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

up.bize taktik lazım

full gameranger oynuyorum.bazen iyi oluyorda.özellikle men-mordor türü bi karşılaşmayı kazanamıyorum.

Men Sen mi oluyorsun ? yoksa mordor mu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

up.bize taktik lazım

ben men oluyorum.ama şuana kadar en iyi oynadığım cüceler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

up.bize taktik lazım

Öncelikle 1 tabur kılıç çıkar ve onlara doğru saldır zaman kazan sonra okçu yeri yap buna paralel olarak farmda kur. 250 lik 1 okçu birde kılıçla Bekkle. sonra okçu yerini geliştir. Ranger yap. tabur ranger yap. Sonra Eomeri ççıkar. Eomerin yanına bir tabur kılıçla adamın Para yerlerini yık. Sonra Okçuları ateşli yap bir ranger dahabas. Mordor gelişmesine izin verme. Çünkü sen onu atlılarla yıkacasın. Buna karşın atack troll basarsa hiç sanşsın olmaz.Sonra Atlı binası yap 1 tabur 500 lik atlı bas. sonra geliştir. Bir yandan yıkarkan adamın binalarını ana binaya yaklaşmadan diğer yandan rohirrim.bas 3 tabur atlın olunca thoden bas. Bundan önce can kuyusu yap. Ordunnun canı azalınca can kuyusuna getir ve canlarıını doldur. Mesela 3 taburla saldırıyorsun.1 taburun nerdeyse ölüyor o taburu geri çek ve canı dolsun o ara diğer taburlarla saldır. Sonra canı dola geri getir canı azalanı geri götür. Thedon 4 lvl olunca parlatma skiliyle ana binasına dal. Tabi bu zamana kaddar 5 tabur yada 4 tabur rohirrimin olsun yıkınca ister geri çekil istersen devam et.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

up.bize taktik lazım

Öncelikle 1 tabur kılıç çıkar ve onlara doğru saldır zaman kazan sonra okçu yeri yap buna paralel olarak farmda kur. 250 lik 1 okçu birde kılıçla Bekkle. sonra okçu yerini geliştir. Ranger yap. tabur ranger yap. Sonra Eomeri ççıkar. Eomerin yanına bir tabur kılıçla adamın Para yerlerini yık. Sonra Okçuları ateşli yap bir ranger dahabas. Mordor gelişmesine izin verme. Çünkü sen onu atlılarla yıkacasın. Buna karşın atack troll basarsa hiç sanşsın olmaz.Sonra Atlı binası yap 1 tabur 500 lik atlı bas. sonra geliştir. Bir yandan yıkarkan adamın binalarını ana binaya yaklaşmadan diğer yandan rohirrim.bas 3 tabur atlın olunca thoden bas. Bundan önce can kuyusu yap. Ordunnun canı azalınca can kuyusuna getir ve canlarıını doldur. Mesela 3 taburla saldırıyorsun.1 taburun nerdeyse ölüyor o taburu geri çek ve canı dolsun o ara diğer taburlarla saldır. Sonra canı dola geri getir canı azalanı geri götür. Thedon 4 lvl olunca parlatma skiliyle ana binasına dal. Tabi bu zamana kaddar 5 tabur yada 4 tabur rohirrimin olsun yıkınca ister geri çekil istersen devam et.

saol dostum deniyeceğim taktiğini şuan onlinenım gamerangerda oynayabiliriz

• Gameranger ID: exotic Buradan Hamachi de oynamak isterseniz PM de atabilirsiniz arkadaşlar bfme2 1.06
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.