Şimdi Ara

Lost Planet: Extreme Condition (ÇIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.270
Cevap
0
Favori
51.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DirectX Nisan versiyonunu yükledik hala aynı hatayı veriyor
  • bence oyunun düşük performans vermesi optimizasyon ile çok uğraşmadıkları için olabilir,hatırlarsınız rainbowsix vegas'da da aynı sorun olmuştu. düşük performans almıştık oyundan. ben şu an xbox360 da oynuyorum oyunu gördüğüm en büyük fark gölgelerdeki çözünürlüğün yüksek olması. geforce 8 alacak arkadaşlar da bir xbox360 alsın,oyunu ordan oynasın bence,daha uzun ömürlü olur xbox 360 geforce 8 den
  • dx9 versiyonu bende ilk önce 2 tane dll dosyası hatası verdim yükledim ikisinide açıldı sorun yok oyun oynanış olsun hareketler olsun güzel ve etkiliyici

@Nitrogliserin sen dx9 da mı ynuyorsun dx10 mu verdigin görüntü hangisine ait
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

dx9 versiyonu bende ilk önce 2 tane dll dosyası hatası verdim yükledim ikisinide açıldı sorun yok oyun oynanış olsun hareketler olsun güzel ve etkiliyici

En azından sizde dll hatası vermiş onun çözümleride var bizde direk exe hatası veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 16 Mayıs 2007; 20:10:48 >
  • @F@ruk sen oyunu tekrar yükleyip kaldırdın mı ? birde farklı bir LostPlanetDX9.exe dosyası varsa onu denemeni öneririm yada bendekinide atabilirim
  • abi bende oyun acayip kastı 800*600de hepsi low da 2. bölümde en fazla 25 gördüm normalmidir
  • ah be abı oyunu x1650 ıle en dusuk sevıyede zar zor oynadım hazıranda yenı bı ekran kartı almak farz oldu
  • yazık walla ya 2 ay önce gittim 250 kağıt harcadım bu oyunu calıstıramıyo bile bundan sonra bilgisayara daha para verilmez millet 500-600 milyonluk xboxlarıyla catır catır oynuyo böyle piyasaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

@F@ruk sen oyunu tekrar yükleyip kaldırdın mı ? birde farklı bir LostPlanetDX9.exe dosyası varsa onu denemeni öneririm yada bendekinide atabilirim

Evet kaldırıp tekrar yükledim ama hala aynı hata

Sendeki exeyi atabilirsen sana zahmet çok makbule geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilaybek

yazık walla ya 2 ay önce gittim 250 kağıt harcadım bu oyunu calıstıramıyo bile bundan sonra bilgisayara daha para verilmez millet 500-600 milyonluk xboxlarıyla catır catır oynuyo böyle piyasaya

Hemde 60 fps herşey full de. Bir önceki sayfaya baktımda dalga geçer gibi yapmışlar oyunu pc ye. hem grafikler xbox360 dakine yaklaşamıyor hemde 30 civarı fps.
  • bende indircem bende çalışırmı yaw

amd 3800+ 2 gb ram 400 bide x1300 pro var
  • Oyunu kurmadım ama yorumlardan anladığım kadar ile fps yerlerde acaba oyun port mu ?
  • jrking calısmaz x1650pro da bile sürünüo . kotama yazık gitti 350mb allah razı olsun half life2 den sayesinde adam gibi oyun oynuyoruz hem grafikler güzel hemde fps si yüksek ne var su oyunda öyle olsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnFoU -- 16 Mayıs 2007; 20:43:33 >
  • @F@ruk

http://rapidshare.com/files/31663257/LostPlanetDX9.rar.html

umarım olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 16 Mayıs 2007; 20:44:39 >
  • bi tane orta segment dx 10 lu bi kart şart en düşüğünden ...
  • Performans testinden görüntüler; Dx9c'de bile grafikler muhteşem!
    Not: Detay ayarlarını sona dayadığım için fps düşük, öntanımlı ayarlarla ortalama 28 fps veriyor.
     Lost Planet: Extreme Condition (ÇIKTI)

Şimdi biraz oyuna dalacağım, bakalım nasıl olmuş oyun.

• dx 9.oc güzel olmazmı şu q3 motorunu geliştirip nexuiz adlı bi oyun yapmışlar free sanırsam onda bile çok faklı q3 ten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrking

bi tane orta segment dx 10 lu bi kart şart en düşüğünden ...

acaba o kart directx 10 diye böyle oyunları oynatmaya yeter mi? Ayrıca bence insanların konsoldan yapılan oyunlara göre bilgisayarlarının performansını değerlendirmeleri yanlış, bu oyun ilk pc ye çıksaydı sonuçlar çok çok farklı olurdu. mantık bence konsoldan yenen kaymağın biraz da pc den yenmek istenmesi. tabi bu pc'de oyunları adam gibi oynamak için 8-9 ayda bir parça değiştirme gerçeğini de değiştirmiyor. 10 yıldır ne para döktüm pc'ye ya ama sattım kurtuldum.polemik yaratmak amacında değilim ama bilgisayarını oyun için kullananların(para sıkıntısı olmayanlar hariç) bence çıkış yolu yeni nesil bir konsol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zildjiann

quote:

Orjinalden alıntı: jrking

bi tane orta segment dx 10 lu bi kart şart en düşüğünden ...

acaba o kart directx 10 diye böyle oyunları oynatmaya yeter mi? Ayrıca bence insanların konsoldan yapılan oyunlara göre bilgisayarlarının performansını değerlendirmeleri yanlış, bu oyun ilk pc ye çıksaydı sonuçlar çok çok farklı olurdu. mantık bence konsoldan yenen kaymağın biraz da pc den yenmek istenmesi. tabi bu pc'de oyunları adam gibi oynamak için 8-9 ayda bir parça değiştirme gerçeğini de değiştirmiyor. 10 yıldır ne para döktüm pc'ye ya ama sattım kurtuldum.polemik yaratmak amacında değilim ama bilgisayarını oyun için kullananların(para sıkıntısı olmayanlar hariç) bence çıkış yolu yeni nesil bir konsol.

ne kızıyosunuz yaw ben sanırsam dedim zaten

• Oyunu oynadım ve diyeceklerim şunlar. Genel olarak ilerlemeli shooter türünde olmuş. Kamerayı ister birinci kişi ister üçüncü kişi olarak ayarlayabiliyorsunuz, benim gibi birinci kişi kamerasından pek hoşlanmayanlar için güzel bir özellik. Shooter oyunlarına fazla yakın olmadığımdan dolayı oyun hakkında pek bir şey söylemeyeyeceğim ama kanımca güzel olmuş.

Bu arada korktuğum başıma gelmedi ve emektar P4 2.4 işlemcim bu oyunda donma yapmayarak beni üzmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 16 Mayıs 2007; 21:10:14 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.