Şimdi Ara

Lost mu? Prison Break mı? SON NOKTA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4, sezon lost adasına düşecekler orda Mahone yi filan gorecekler filan fıstık. Dikkat ettim neden sen dizilerin hep ilk sezonları bomba diğerleri kotu oluyor.

Örnek;
    lost
    heroes
    pb
    dexter
    battlestar galatica

benı seyredip bu kanıya vardıgım diziler..

bir tek House M.D var o daha değişik bir bomba zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

aklı yerinde olan insan böyle bir karşılaştırma yapmaz. ikiside kalite ise kaliteli yapımlar. farklılıkları ise kurguları senaryoları apayrı.. lost u bilenlerin %99 prison break de izleyen kişiler zaten. bu dizilerin hepsi kaliteli. gerisi sadece zevk meselesi. google felan iyice saçmalamışsınız. en iyi dizi friends ozaman hadi buyrun.

arkadaş dogru sölemiş ikiside apayrı
    ikisinin de kendi havası kendi tarzı var
    bnde herikisininde apayrı yerleri var
  • ikisinide izleyin ikiside güzel niye sürekli lostmu prison break mı lostmu heroesmi cart curt izle işte ikisinide :) ikiside güzel
  • Prison Break'in ilk sezonu tek başına Lost'un toplamından daha kaliteli bence.
  • İkiside birbirinden kaliteli diziler ikisinide sürekli takip ediyorum ama şöyle bir gerçek varki Prison Break lostun önünde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Prison Break'in ilk sezonu tek başına Lost'un toplamından daha kaliteli bence.

Bana görede Lostun 2. ve 3. sezonu bütün dizileri toplasan 100 sezon yapsan hepsinden daha kaliteli bence.Önemli olan dizinin her sezon boyunca kat kat daha güzel ve iyi gitmesi , kalitesinin artması.Pb'yi görüyoruz nasıl gittiğini.
  • bu konu böyle uzar gider her iki dizininde fanları var sonuçta herkesin zevki var ikisinin seneryolaarı farklı birkere bu da zevk meselesi anlamına geliyor

bnde ikisinide izledim ama bnm içinde prison her zmn önde gelir ama bu demek değildirki lost u begenmedim
  • Arkadaşlar sadece ilk sezonunun güzel olması prison breakı daha güzel yapmaz bence ilk sezonu güzel olabilir ama 2 ve 3 .sezonları bence çok kötü ama lost un tüm sezonları aynı güzellikte ve bence sadece ilk sezonlar karşılaştırılsa bile lost daha güzel bir de tüm sezonların toplamını karşılaştırsak lost pb yi 3e katlar ( biraz fanatik bir yorum olmuş olabilir)

neyse ben 2sini de sürekli takip ediyorum ama lost u hala çok keyif alarak izliyorum(4.sezon başlasada keyif almaya devam etsek yetti gayri)
  • Lostun 1 inci sezonunu beğenmiyorum ben 2 inci sezonları benim için en kaliteli sezondu 3 üncü sezonda ise son 2 bölüm çok iyiydi.

Prison Break 1 inci sezon olarak mükemmeldi 2 inci sezon 1 kadar iyi değildi prison break s03e10 uncu bölüm çok iyiydi toparladı dizi kendini.

2 side kalite diziler ama lost sürekli insanların kafalarında bir soru işareti bırakarak bayıyor.İnsanların dizi hakkında düşünmesi güzel bir şey ama 1 inci sezondan bu yana kadar açıklanmayan sorular var böyle oldumu dizi bayıyor.

Prison Break in en büyük başarısıda çok heyecanlı olması izleyen insanlar her an herşey olabilir düşüncesiyle izliyor diziyi.

USA de Prison Break Lost dan daha fazla izleyici kitlesine sahip bir dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bolshoi Booze -- 24 Ocak 2008; 18:43:10 >
  • Lost
  • Bence ikisini direk karşılaştırmak yanlış. Çünkü farklı tür diziler. Ben Prison Break'ı düzenli izliyorum, 3.sezonuna kadar çok beğeniyordum, 3.sezonda biraz bozulduğunu düşünenlerdenim. Lost'un ilk 6 bölümünü izledim, fakat nedense sevemedim. Prison Break daha ince zeka ürünü gibi duruyor. Tercihim ondan yana.
  • son nokta öyle olmaz böyle olur

http://www.google.com/trends?q=lost%2Cprison+break

.

• quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

Bence ikisini direk karşılaştırmak yanlış. Çünkü farklı tür diziler. Ben Prison Break'ı düzenli izliyorum, 3.sezonuna kadar çok beğeniyordum, 3.sezonda biraz bozulduğunu düşünenlerdenim. Lost'un ilk 6 bölümünü izledim, fakat nedense sevemedim. Prison Break daha ince zeka ürünü gibi duruyor. Tercihim ondan yana.

lost'u bi 6 bölüm daha izle ondan sonra günde en az 6'şar bölüm izlemeye başlayacaksın.
  • Kişiden kişiye değişir ancak bana göre lost tartışmasız prison break dan daha güzel bir dizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

Bence ikisini direk karşılaştırmak yanlış. Çünkü farklı tür diziler. Ben Prison Break'ı düzenli izliyorum, 3.sezonuna kadar çok beğeniyordum, 3.sezonda biraz bozulduğunu düşünenlerdenim. Lost'un ilk 6 bölümünü izledim, fakat nedense sevemedim. Prison Break daha ince zeka ürünü gibi duruyor. Tercihim ondan yana.

lost'u bi 6 bölüm daha izle ondan sonra günde en az 6'şar bölüm izlemeye başlayacaksın.

Evet, ilk 10 bölümden sonra güzelleştiğini duydum fakat bütün hikayenin özetini öğrendim arkadaştan, artık izlemem

• LOST.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

Evet, ilk 10 bölümden sonra güzelleştiğini duydum fakat bütün hikayenin özetini öğrendim arkadaştan, artık izlemem

aslında en iyisini yapıyorsun.Sigara bağımlılığı gibi birşey.Ertesi gün final sınavı olan adam yatarken lost'ta ne olacak diye düşünür mü yav,düşünüyorum işteDuvara çentik atacağım nerdeyse gün saymaktan.Hiç başlamamış olanlara başlamaması tavsiye olunur.Artık kimseye tavsiye etmiyeceğim.

• Prison Break gerçekten çok güzel bir dizi. Kalitesiyle kurgusuyla karekterleriyle ortalamanın çok çok üstünde bir dizi.

Ama LOST bir efsane. Bence bütün diziler içinde LOST'un yeri ayrı.
  • İkisinide izleyen biri olarak söylüyorum ikisinde yeri ayrı bence. Bu dizileri izledikten sonra türk yapımı dizilerden soğumaya başladım bundan dolayı biraz üzülüyorum. Onun haricinde bu dizilere ikiside süper.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.