Şimdi Ara

Lost gibi dizi yokmu yau

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her bölümü heyecan bi dizi önerin nolur ya izleyecek dizi yok piyasada en son walking deadi bıraktım heyecan arıyoz

• Spartacus Lost'tan daha iyi bence gerçi kişiden kişiye değişir heyecan olmasada çok aksiyonun dibi.
    Prison Break izlemediysen buda Lost'tan iyidir bana göre her bölüm heyecanlı Lost'tan daha heyecanlı ama Bilim Kurgu olayları yok sadece ama kesinlikle izle izlemediysen.
    Supernatural'e başlama bence süper dizi ama 6-7-8. sezonları gerçekten berbat gittikçe batırıyorlar bence.
    Bende heveslenip başlamıştım The Walking Dead'a ama gerçekten berbat bir zombi dizisi bu kadar kötü olamadı sanırsam sanki Fox'daki Unutma Beni.
  • Her bölümü heyecanlı olan Nikita'ya bakmanı öneriyorum.
  • prison break ile devam et
  • fringe var.
  • kardeş fazla arama bulamazsın lost gibisini aradım ondan biliyorum. ama fringe izleyebilirsin yada hevesim kursağımda kalabilir diyorsan the event, flashforwar izleyebilirsin.
  • Nikita ya baslayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lost gibi dizi bulmak gerçekten zor.Her bölüm illaki heyecanlı bir yerde biterdi.Herkes Nikitayı önermiş ben de bakayım.
  • ''Arrow'' bende yeni başladım güzel sarıyor
  • Hayatta zevk aldığın birşeyden ikinci defa aynı zevki alamazsın , sadece farklı tatlar peşinde koşarsin

• lost gibisini bulamazsiniz hocam

• Adam 30 gün uzaklaştırma yemiş ya la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

lost gibisini bulamazsiniz hocam

+sonsuz

Losttan iyi dizi yok o kadar.Lost'u gerçeketne severek izleyen birisine Losttan sonra diğer diziler çerez gibi gelir.Anca Spartacus ve GOT tatmin edebilir şuanda
  • prison break i izle lost un 4. sezondan sonrası vasat prison break bir adım öndedir herzaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven*

Nikita ya baslayabilirsin

Bu dizi o kadar iyi mi? Ona göre başlayacağım.
  • adam lost gibi dizi istemiş arrow falan önerilmiş,uğramayalı buralar baya değişmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©em

adam lost gibi dizi istemiş arrow falan önerilmiş,uğramayalı buralar baya değişmiş.

Aynen hocam
  • Fringe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 8 Nisan 2013; 6:23:45 >
  • Ah be Lost ah senin gibi bir dizi birdaha izleyemeyeceğiz. Filmi falan çekilse bari.. Chuck'ın filmi çekilecekmiş herhalde..
  • Lost gibisi bir daha gelmez Kendimi adadakilerin yanındaymış gibi hissederek izlediğim bir diziydi Lost.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.