Şimdi Ara

LOST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben losta başlamaya karar verdim de sizce türkçe dublaj mı orjinal alt yazı mı ?

• orjinal alt yazı

Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe

Ben losta başlamaya karar verdim de sizce türkçe dublaj mı orjinal alt yazı mı ?

TURKCE dublaj

Türkçe Dublaj izleyeceksen hiç izleme.

• direk ingilizcesini izle boşver altyazıyı dublajı
  • Altyazılı orijinal versiyonunu izlemeni tavsiye etmekle birlikte zaten Türkçe dublaj versiyonun tüm sezonlar için hazırlanmadığını belirteyim. TNT'de yayınlanan bölümler Türkçe olarak nete düşüyor. Çok beklersin yeni bölüm çıkmasını, hele ki arşiv yapıyorsan yarı Türkçe yarı İngilizce olmasını istemessin. ;)

Ama dördüncü sezon dahil tüm bölümleri de Türkçe bulduysan ve okuma hızın düşükse, İngilizce geliştirmek gibi bir gayen yoksa ve filmden gerçekten tad almak istemiyorsan tabii ki Türkçe indir. :)
    Lost Room tadında dizi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İngilizce tabiki...
    İmzamı kaybettim, gören ya da duyan var mı?
  • türkçe izlersen hiçbir aksiyonu anlayamazsın.alt yazılı izle mutlaka.yani zevk almak istiyosan alt yazılı izle.ha dersen ki ben sadece izlemiş olmak için izliycem, o zaman tamam

Orjinalden alıntı: Akosev

Desmond ın my friend deyişini duymıcaksan o diziyi hiç izleme bence

Ayrıca Hurly'in "-Hey duup" deyişini de.. (Türkçe'ye -Hey Moruk diye çevirmişler.... yuh artıl ya..)

Dublajı en iyi yapan ülkelerden biri olsak da. Hiç bi şekilde orjinalin yerini tutmuyo...

Yani Desmondu "si yu enadı layf bırada" derken duyamıcaksam lost izlemenin ne anlamı var :D

Orjinalden alıntı: Bashful.Man

quote:

Orjinalden alıntı: Akosev

Desmond ın my friend deyişini duymıcaksan o diziyi hiç izleme bence

Ayrıca Hurly'in "-Hey duup" deyişini de.. (Türkçe'ye -Hey Moruk diye çevirmişler.... yuh artıl ya..)

dude diilmiydi o ya?

kesinlikle alt yazılı izle.bulamayıpta dublajsız izlersen dizinin tadı iyice gider senin için.nasıl başladıysan öyle bitir.alışmak zor olur.ve bence alt yazılı.

edit: nevır sey nevır duud demesinide duyamıycaksın hurley nin iyi düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 22 Haziran 2008; 11:00:58 >

• Orjinalden alıntı: CCaaNN

dude diilmiydi o ya?

Öyle birşeydi işte Ama çevirisi iğrenç olmuş. hem ses tonları da hiç yakışmamış.
  • Otur 1 bölüm alt yazılı 1 bölüm türkçe dublajlı izle.. Sonra burdaki milletin neden alt yazılı izle dediğini anlarsın zaten..

Hurley '' dude'', Desmond ''bro'', Sayid in o aksanı, Sawyer ın ince laf sokuşturmaları falan türkçe dublajda kaybolup gidiyor..

Orjinalden alıntı: Bimba

Otur 1 bölüm alt yazılı 1 bölüm türkçe dublajlı izle.. Sonra burdaki milletin neden alt yazılı izle dediğini anlarsın zaten..

Hurley '' dude'', Desmond ''bro'', Sayid in o aksanı, Sawyer ın ince laf sokuşturmaları falan türkçe dublajda kaybolup gidiyor..

hele sayidin "see you another life,brother" dediği sahneyi türkçe dublaj ile vermeleri o duyguyu imkansız.. black smokenin fısıltılarıda türkçe yapsalar bari

• Tabii ki orjinal diliyle.Alt yazılı olarak.
    4.sezona başlamamak için kendimi zor tutuyorum hepsini indirdim.Biraz daha mı beklesem.

Bir hayalin varsa onu korumalısın. İnsanlar kendi yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylemek isterler. Eğer bir şey istiyorsan, onu elde etmelisin. Nokta!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.