Şimdi Ara

LORUS DANIŞMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
11.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bu saati aldım da sizce nasıldır. Orjinal diyerek aldım garanti belgeli kutulu sıfır. Suya dayanıklı mıdır, kasasında renk atması olur mu, bakımını nasıl yapabilirim biraz bilgi verirseniz sevinirim.

LORUS DANIŞMA

• Bende var iki tane lorus, bir tane de eşime almıştım. Hepsi de gayet kaliteli. Lorus ve Pulsar, Seiko markaları olarak bana güven veren markalar. Bu ikisi arasında Pulsar kalite olarak biraz daha öne çıkıyor.

Sonuç olarak saatinizde bahsettiğiniz sorunları yaşayacağınızi düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: coolfire

Bende var iki tane lorus, bir tane de eşime almıştım. Hepsi de gayet kaliteli. Lorus ve Pulsar, Seiko markaları olarak bana güven veren markalar. Bu ikisi arasında Pulsar kalite olarak biraz daha öne çıkıyor.

Sonuç olarak saatinizde bahsettiğiniz sorunları yaşayacağınızi düşünmüyorum.

Çok teşekkür ederim içim rahatladı. İyi forumlar.

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Coolfire haklı Pulsar marka sıralamasında Lorus'un önünde yer alır.

Ben onu sormadım ama ek bilgi olarak attım hafızaya Bu aldığım saat nasıl sizce
  • Saat hayırlı olsun. 100 metre yazması dalış yapılabileceği anlamına gelmez, sadece duş-yağmur-el yıkama ve dalış olmaksızın yüzme aktivitesi sırasında kullanılabilir. Renk atması olmaz sonuçta üzerinde bir kaplama yok.
  • quote:

Saat hayırlı olsun. 100 metre yazması dalış yapılabileceği anlamına gelmez, sadece duş-yağmur-el yıkama ve dalış olmaksızın yüzme aktivitesi sırasında kullanılabilir. Renk atması olmaz sonuçta üzerinde bir kaplama yok.

Sağolun hocam
    Daha Fazla Göster
  • Ben de lorus kullanıyorum, Seiko tarafından üretiliyor, son derece kaliteli ve bu fiyata alabileceğiniz en iyi markadır. Aynı zamanda 2 yıl seikonun da servisi olan Aydın saatten garantilidir.

Herhangi bir bakım yapmanıza gerek yok. Su geçirmezlik konusunda özel bir denemem olmadı.
  • quote:

Coolfire haklı Pulsar marka sıralamasında Lorus'un önünde yer alır.

pulsar lorusdan daha kaliteli oldugu için daha pahalı. peki pulsar nerdeyse seikoyla aynı fiyat. Şimdi o bütceyle pulsaramı yöneleceğiz yoksa seikoya mı???

Hangisi daha kaliteli.

Orijinalden alıntı: conbay

Ben de lorus kullanıyorum, Seiko tarafından üretiliyor, son derece kaliteli ve bu fiyata alabileceğiniz en iyi markadır. Aynı zamanda 2 yıl seikonun da servisi olan Aydın saatten garantilidir.

Herhangi bir bakım yapmanıza gerek yok. Su geçirmezlik konusunda özel bir denemem olmadı.

Teşekkürler. Ben stajerim mesleğim bilgisayar üzerine. Sanki terleme yapıyor gibi çelik kordonda. Acaba bir zararı olur mu. Saatlerime çok düşkünümdür de kusura bakmayın sorup duruyorum bir şeyleri

Terleme de çeliğe çok uzun vadede (terdeki asit ile) zarar verebilir, arda sırada saati suya tutmanız yeterli olacaktır.

Orijinalden alıntı: Andorid
    pulsar lorusdan daha kaliteli oldugu için daha pahalı. peki pulsar nerdeyse seikoyla aynı fiyat. Şimdi o bütceyle pulsaramı yöneleceğiz yoksa seikoya mı???

Hangisi daha kaliteli.

Pulsar, Lorus ve Alba Seiko'nun alt markalarıdır.

Ancak özellikle Pulsar'ın Seiko mekanizmalı modelleri dışında power reserve göstergeli Orient mekanizmalı modelleri de var. Bahsettiğiniz onlarsa fiyatlarının Seiko modellerine yakın olması normal.

Saat hayırlı olsun. 100 metre yazması dalış yapılabileceği anlamına gelmez, sadece duş-yağmur-el yıkama ve dalış olmaksızın yüzme aktivitesi sırasında kullanılabilir. Renk atması olmaz sonuçta üzerinde bir kaplama yok.

Deniz

Bu dediğin benim bildiğim daha çok 50 m wr saatler için belirlenen parametreler.

Ben şahsen 100 m wr saatlerle şnorkelle 5-10 metreye dalmakta pek sakınca görmüyorum. En iyisi dalmamak tabii (özellikle vidalı tepesi olmayan modellerde) ama yine de genel bilgi olarak standart tablolarda da şnorkel dalışı uygun görülüyor.

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 10 Nisan 2012; 9:02:14 >

• Yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkürler 150 civarı para biriktirip bir saat daha alacağım heves ettim bu işe pahalı bir hobi ama olsun

Orijinalden alıntı: burbank

quote:

Orijinalden alıntı: Andorid

Hangisi daha kaliteli.

Pulsar, Lorus ve Alba Seiko'nun alt markalarıdır.

Ancak özellikle Pulsar'ın Seiko mekanizmalı modelleri dışında power reserve göstergeli Orient mekanizmalı modelleri de var. Bahsettiğiniz onlarsa fiyatlarının Seiko modellerine yakın olması normal.

Saolun hocam. Kafamdaki sorular gitti

• quote:

Pulsar-Seiko ilişkisi tam anlamıyla Regal-Vestel ilişkisi gibidir. Regal'in de buzdolabı var, Vestel'in de. Aynı fiyat aralığında ben şahsen Vestel'i seçerdim.
    Ama sonuç olarak Pulsar'da üzmez sizi.

Saolun. O bütceyle seiko alırım diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: burbank

İkincisini Seiko düşünün derim. Hatta düz bir otomatik olursa farklı bir alternatif olur. 150 TL'ye bu kapsamda Seiko Military otomatik modellerini öneririm.

Sağolun hocam alınca size ulaşacağım mutlaka
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.