selamlar takribi ne zamana yüklersiniz gamepass için olan sürümünü? |
Lords of the Fallen (2023) Türkçe Yama [DeepL] (2. sayfa)
-
-
Gamepasste content paks içeriği ve konumunun nerede olduğunu belirten yerlerin ekran görüntüsünü atın ona göre güncelleyeyim.
-
Gamepass versiyonu Paks dosyası konumu ve içeriği. Ayrıca oyunun sürümü v1.5.103
C:\XboxGames\Lords of the Fallen\Content\LOTF2\Content\Paks
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claayns06 -- 31 Mayıs 2024; 17:59:26 > -
Teşekkürler, konuya yeni eklemiş olduğum GAMEPASS sürümünü dener misiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 31 Mayıs 2024; 18:48:21 > -
denedim ve sorunsuz bir şekilde türkçe yama oldu emegine saglık.
-
Rica ederim ,keyifli oyunlar.
-
Evet Gamepass sürümü Türkçe oldu sayenizde. Emeğiniz için teşekkürler.
-
Gamepass uyumlu sürüm konuya eklenmiştir, keyifli oyunlar.
-
Rica ederim.
-
Oyuna v1.5.115 güncellemesi geldi hocam.Düzenleme gelir mi ?
-
Müsait zamanda güncelleyeceğim, satırları kontrol etme aşamasındayım.
-
Merhaba, yama için teşekkür ederim epicgames üzerinden oynuyorum yamayı nereye atacağımı bulamadım yardımcı olabilir misiniz.
-
Content/Paks içine atılması gerekiyor benzer dosyalara sahip olması gerek steam ile.Bulamadıysanız ekran görüntüsü atın yönlendirmesini yapayım.
-
Epicte oyun hala 800 belli bir kalitede kötü yanları olsada.Alın direk yoksa girecek oda yakında kalın fiyat olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoserKiller7jl -- 30 Haziran 2024; 1:11:54 > -
800 artık uygun sayılır.
-
Teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oyunu gamepassden aldığım için ne yazdıysanız yaptım ama hiçbir şekilde türkçe olmadı lütfen yardım edin dosyayı rardan çıkarmadığıma bakmayın iki türlü de denedim lütfen yardım lütfen yalvarıyoum
-
Rarın içindeki (pakchunk0-WinGDK_StoryMaster.pak) adlı dosyası görseldeki konuma atıp denediniz değil mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 26 Ağustos 2024; 23:40:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X