Şimdi Ara

Lord of the ringsthe battle for middle earth 2 prolar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben eski oyunculardanım , favori herom okçuydu , ama gözümden bi hero kaçmış şimdiye kadar , men lerin kılıçlısı , her heroya tek atıyo ve ben geçen gün oyun esnasında öğrendim , galadriel e tek atınca oyundan soğudum, bi antisi var mıdır arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aslında oyunu iyi biliyorsanız hero o kadar önemli değil özel mesaj atarsanız çok iyi taktikler verebilirim mesela okçu heronun bir bugu var l shift felan yapınca ölmüyordu :D ölümsüz yani sürekli healliyordu
  • bugı sınırsız can basma , ama aniden öldüğü için etki etmiyo , uzun zamandır oynuyorum ve şu oyunda en önemli şeyin hero olduğunu savunuyorum her zaman , mesela adam heroyu ata bindirip tek seferde tüm farmlarını kesebiliyosa oyun başında , gerisi hikaye zaten tek antisinin kendisi olduğunu anladım kaç haftadır oynadığın oyunlarda

• pro oyunlarda custom hero kullanılmaz zaten gameranger da oynayabilirsin her yaz oynarım ben de
  • anılarım canlandı be.okuldan kaçıp 2v2 atardık
  • direk rush varsa heronun önemi büyük ztn :) başladığınız parada önemli yani bir çok faktör var oyunda :D
  • trizor T kullanıcısına yanıt
    turnuvalarda kullanılmaz ama ben kendi aramızda oynadığımız oyunlardan bahsediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.