Şimdi Ara

LORD OF THE RINGS(YUZUKLERIN EFENDİSİ) IZLEYENLERE SORUM OLACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oncelikle bi kac ay once en sevdigim filmleri yazmistim daha film isinde sincap oldugum icin cok ezmistiniz lord of the rings yazmadigim/izlemedigim icin o genc benim ve filme bayildim

Herneyse izlemeyenlere tavsiye ederim ve bi kac soru sorucam

Beyler hobbit die film varmis (izlemedigimk anlamissinizdir) bu hobbit filmi lotr daki hobittlerle alakalimi ??

Birde su küçük boylu tatli konusan yaratiklar varya ismi gollum du galiba :D herneyse onda harry poterda da vardi bi alakasi varmi ???

Bu arada beyler adamlar okadar iyi atmosfer yapmiski kortum valla :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28ky28 -- 9 Eylül 2014; 12:16:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tabi ki alakalı aslında yüzüklerin efendisindeki zamandan biraz daha geriye gidiyorsun izlemelisin

gollum harry potter'da yoktu çok benzeyen bir cin (galiba) var sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz.Simyacı -- 9 Eylül 2014; 0:46:25 >
  • Harry Potter'daki Doby. Kendisi cindir

• Yüzüklerin savaşı

• Doby öldükten sonra gandalf büyü yaptı ve gollum olarak dünyaya geldi fakat gandalf yanlış bişey söylediği için yanlış evrende doğdu gandalf bunun acısına dayanamayıp peşinden gitti ve Battle Of The Ring ( Yüzüklerin Savaşı) adlı şaheserimizde önemli bi rol kaptı
  • Hobbit filmi Yüzüklerin Efendisi'nde gördüğün Bilbo Baggins'in yüzüğü buluş macerasını vs. anlatıyor, Gandalf falan da var yine, izleyebilirsin ama Yüzüklerin Efendisi kadar iyi değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler yuzuklerin savasi aramizda kalsin

bilgilendirme icin hepinize tesekkurler

• İki sorunuzada detaylı cevap vermeye çalışacağım.
    Hobbit hikayesi LOTR'den 78 yıl önce geçer. Hikayenin ana kahramanı Frodo'nun amcası olan Bilbo Baggins'dir. Bilbo Baggins'in LOTR'in ilk filminde de önemli bir rolü olmuştu. Her neyse, spoiler vermeden konuya geçeyim. Bu hikayede ilk defa hobbitlerin önemi ortaya çıkar. Ejderha Smaug cücelerin yaşandığı Erebor'u ellerinden almıştır. Uzun bir süre sonra(tam hatırlamıyorum 60 yıl olabilir) Thror oğlu Thrain oğlu Thorin Meşekalkan(Dedesi Erebor'un kralıydı, o yüzden o da varis oluyor) ve yanındaki 12 cüce Erebor'u ele geçirmeye karar veriler. Gandalf da onlara yardım eder ve onlar için bir hırsız bulur(Erebor'daki hazineler için). Bu hırsız da Bilbo Baggins'dir. Hikayeden uyarlanan şimdiye kadar 2 film çıkmıştır(seri şeklinde). Üçüncüsü ise bu Aralık vizyona girecektir. Kitabı okumuş biri olarak söyleyebilirim ki filmde değiştirilmiş çok şey ve saçmalaştırılmış bir çok şey var. Her ne kadar filmleri beğenmesem de sonuçta Orta Dünya'da geçtikleri için gideceğim.
    Smeagol ise bir hobbitdir. Isildur'un yüzüğü denize düştükten sonra arkadaşı Deagol onu bulmuş, o da Deagol'u öldürüp yüzüğü ele geçirmiştir. Yüzük Smeagol'un yaşam süresini uzatmıştır(yaklaşık 500 yılı aşkın yaşadı) ama aynı zamanda onu iğrenç bir yaratığa dönüşmüştür. Çıkardığı iğrenç sesler ve görüntüsü yüzünden bundan sonra Golum adıyla anılır. Hobbit hikayesinde ve LOTR serisinde çok önemli bir rol oynar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0

İki sorunuzada detaylı cevap vermeye çalışacağım.
    Hobbit hikayesi LOTR'den 78 yıl önce geçer. Hikayenin ana kahramanı Frodo'nun amcası olan Bilbo Baggins'dir. Bilbo Baggins'in LOTR'in ilk filminde de önemli bir rolü olmuştu. Her neyse, spoiler vermeden konuya geçeyim. Bu hikayede ilk defa hobbitlerin önemi ortaya çıkar. Ejderha Smaug cücelerin yaşandığı Erebor'u ellerinden almıştır. Uzun bir süre sonra(tam hatırlamıyorum 60 yıl olabilir) Thror oğlu Thrain oğlu Thorin Meşekalkan(Dedesi Erebor'un kralıydı, o yüzden o da varis oluyor) ve yanındaki 12 cüce Erebor'u ele geçirmeye karar veriler. Gandalf da onlara yardım eder ve onlar için bir hırsız bulur(Erebor'daki hazineler için). Bu hırsız da Bilbo Baggins'dir. Hikayeden uyarlanan şimdiye kadar 2 film çıkmıştır(seri şeklinde). Üçüncüsü ise bu Aralık vizyona girecektir. Kitabı okumuş biri olarak söyleyebilirim ki filmde değiştirilmiş çok şey ve saçmalaştırılmış bir çok şey var. Her ne kadar filmleri beğenmesem de sonuçta Orta Dünya'da geçtikleri için gideceğim.
    Smeagol ise bir hobbitdir. Isildur'un yüzüğü denize düştükten sonra arkadaşı Deagol onu bulmuş, o da Deagol'u öldürüp yüzüğü ele geçirmiştir. Yüzük Smeagol'un yaşam süresini uzatmıştır(yaklaşık 500 yılı aşkın yaşadı) ama aynı zamanda onu iğrenç bir yaratığa dönüşmüştür. Çıkardığı iğrenç sesler ve görüntüsü yüzünden bundan sonra Golum adıyla anılır. Hobbit hikayesinde ve LOTR serisinde çok önemli bir rol oynar.

tesekuurler :D hobbit i izlemeye gideyim ben :D tekrar tesekkurler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0

İki sorunuzada detaylı cevap vermeye çalışacağım.

tesekuurler :D hobbit i izlemeye gideyim ben :D tekrar tesekkurler :)

Rica ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.