Şimdi Ara

Lord of the Rings Conquest İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun 2009 senesinde çıkmıştı,ve ben o zaman aldım ve hala oynuyorum.Şimdi diyeceksiniz onca sene geçmiş ne incelemesi fakat o kadar oynayınca sanırım biraz bi kaç şey paylaşmak içimden geldi.Ben ilk önce oyunun yapay zekasından bahsetmek isiyorum çünkü bunca senedir beni deyim yerindeyse din den imandan çıkarmayı başardı.Nasılmı misal yapay zekaya karşı single da bi kapışıp kendinizi geliştirmek istiyosunuz,fakat öyle olmuyor özellikle hero team deatmach larda kafayı yiye biliyorsunuz.Herkez kendi halinde bir biri ile savaşırken uzaktan düşman hero ları sizi görünce herşeyi bi kenara bırakıp Keremcem'i gören genç kızlar edası ile sizin peşinize takıla biliyo ve buda çok can sıkıcı oluyo,şimdi diyeceksiniz bu adamın takım arkadaşları yokmu var ama onlarda zavallı bi warriroru sıkıştırıyolar ailecek adama çullanıyo warrirorda kendini savunmaya alınca birden Cüneyit ARKINA bağlayı savunun bire kafirler diyo ve bir türlü ölmüyo ayrıca okçu bi hero alıpta uzaktan uzağa sniper edası ile vurıyım derseniz yanılırsınız,çünkü yine hedefleri siz siniz.Bu arada bi tavsiye eğer single da yapay zekaya karşı oynıyacaksanız team deatmach ı tavsiye ederim en iyi o.Gelelim grafiklere grafiklerde öyle ahım şahım değil fakat yinede orta dünya yı iyi yansıttığnı söylemekte yarar var örneğin war of the ring in ilk bölümü miğfer dibi birebir gerçeği ile aynı fakat bazen oyunu oynama istahınızı kaçıracak buglarda olabiliyo nedir mükemmel bir savaş alanındasınz ork lar insanlar ve siz Allah ne verdiyse kapışıyosunuz bide bakıyosunuzki sağda ork'un biri bıırakmış savaşı falan horon tepiyo evet bildğiniz horon tepiyo ve içinizden geçiyo'Biri Sauron'a söylesin karadeniz bölgesinden ork almasın daha bir sürü bug var fakat hepsine değinmek zaman kaybı olur.Seslerin ise okadar üzerinde çalışılmamış nasıl ki 2 farklı seslendirme var biri gayip abinin sesi nerden geldiği belli değil fakat oyun boyunca onu yap bunu yap ne ettin yenildik gibi komutlar veriyo diğeri ise hero ların kafalarına estiğinde ve senaryoya bağlı olarak söyledği sözler başka bişe yok ne asker diyoloğu nede başka bişe.Oynanabilirlik te ise sade bi menüsü var lord of the rings'in iki farklı senaryosu ilki kılasik flim senaryosu yani war of the ring diğeri ise eğer Frodo yüzüğü kıyamet çatlağına (hüküm dağının diğer adi) atamasaydı ne olurdu diye ele alıyo bu bölümlerde rise of the sauron adı altında toplanıyor fakat rise of the sauronu oynaya bilmek için ilk önce war of the ring i bitirmeniz lazım.Oyundaki sınıflara gelecek olursak 4 ayrı sınıf var Scout(izci),Wariror(savaşçı),Mage(büyücü) ve Archer(okçu) bu 4 sınıfın kendine ait üstünlükleri var mesela okçular uzaktan büyücülere hiç bişe yapamaz çünkü büyücüler büyü ve ok geçirmeyen kalkan yapa biliyorlar yada izciler teke tekte affetmezken birden fazla düşmana gelemiyorlar savaşçılarda birden fazla düşmanın arasına dalıp kıyım yapabilir.Bunu gibi dahada sıralana bilir konturollerde o kadar zor değil traning kımına girip 10 dk ayırarak bütün konturolleri öğrene bilirsiniz ayrıca traning bölümüde son ittifak savaşını konu alıyo(Sauronun yüzüğü kaybettiği savaş).Şimdi gelelim oyundaki herolara İyilerde:Aragorn,Legolas,Gandalf,Ewowyn,Faramir,Elrond,Gimli, Frodo ve İsildur.Kötülerde:Souron,Büyücü Kral,Nazgul,Sauron'un Ağzı,Saruman,Lurtz ve Grima.Ben matematik özürlüğü olduğum için puan vermiyorum ama benim gibi sıkı bi lort fanı iseniz ve oynamadıysanız kaçmak fakat diğer türlü sarmaz.Not bu ilk bi foruma verdiğim yazı hatalıysam çaldır ben ararım şaka şaka hatalıysak affola herkeze iyi oyunlar dilerim ve yorumlarınızı iyi ve kötü beklerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    StarCraft II [ANA KONU]
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.