Şimdi Ara

Loong: The Power of the Dragon [Open Beta 8.12.2010] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
0
Favori
28.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Dopamine

sqezi ye attığın linkin sword için olanı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

sqezi

http://zq.17173.com/loong/simulator/view.php?id=9936

Böyle yap

Geri kalan statlarıda sabrenin stat veren passivesine full yüklen 4 üde açılacak şekilde ama önce bow u hallet

bowda seçtiklerini fullemişsin, bu şekilde yetmeyecek ama? 55 talent var şu anda.. BoW'u bu kadar açmak için 90 Lvl olmam lazım, ya da bol miktarda satın almam lazım. Acaba bowdan bazılarını açıp, kalanıyla da sabre mi açsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sqezie -- 11 Aralık 2010; 3:07:53 >

• sqeize öyle yap 4 tane talent reset hakkın var oyunu iyice öğrenince kullanırsın istediğin skilleri silersin istediğini maxlarsın
  • Dopamine pm ne ve necisin
  • http://zq.17173.com/loong/simulator bu linkte aşağıda bir sürü talent ler var altında 1 2 3 diye sayfaları var ordan araştır yanlız güzel olmasına dikkat et 4 passive skillde açılmış olsun
  • Talent nerden sıfırlatıyoruz?
  • Bow - Bow stat ne gidilmeli arkadaşlar?
    Agi atack veriyor mu bow a?
    Full agi gibi mi düşünülüyor yoksa str mi giriyor işin içine?
  • oyunun başnda 2 farklı pill veriyor, biri talent, diğeri att sıfırlıyor. ama lvl 30'dan sonra kullanılamıyor olması lazım.
  • aynen şuan bende var tlant ve att sıfırlama ama kullanamıyorum.

edit : oyunda mısın cem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircik06 -- 11 Aralık 2010; 10:02:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircik06

aynen şuan bende var tlant ve att sıfırlama ama kullanamıyorum.

edit : oyunda mısın cem ?

30'dan sonra attım ben onları.. altında yazıyor olması lazım limit 30 diye..
  • Beyler bu oyun benim netbook da çalışırmı

benim netbook;Lg x140 2 gb olan modeli
  • sqezie item nasıl patlatıcaz bi yer var gidiyorum 1 tane malzemeni buldum fire bilmemle fln obur stone u nerden bulcam
  • 1 tane skili vurmuyor şimdide delircem .
  • stonelari alamiyorsunuz ileriki questler veriyor 20-30 tane.Daha az az kullanmaniz gerekiyor :)

Bu arada oyun icinden " V " ' e basip gunluk hediye alabiliyorsunuz.Sag ustteki iteme tiklayip receive ' e basiyorsunuz.
    Stat sifirlama var suan.
  • Ben bıraktım, LVL 40 dan sonra görevler karışık, görev dışında da kasılmıyor, exp vermiyor..
  • Zither ana skill im yanina ne acayim sizce support hero olmak istiyorum attack yapmasamda olur partylerde iş yapayim yardimci eleman
  • görev dışında anca 3-4 kişi aoe skilleri ile zevkli kasılabilir bence. Özellikle şu thunder skill i çok iyi.

+ olarak bende 17 mi 18 mi ne oldum. bow + sabre passivesini alıyorum. Ancak statları bilmiyorum nasıl yapsam ? sabre yeteri kadar psy ve str veriyo. ability ile skill e yapıştırıyorum bende ama .. daha iyisini bilen var mı?
  • sqesize oynamıosan charı verebilirisin pmden
  • Arkadaşlar Wind-Fire stone'm bitti nerden temin edebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.