Looney Tunes Taso Basımı.. (2. sayfa)
1 Mobil
-
-
Ellerinize sağlık! Harika görünüyor.
Üzerinde yazan "taso koleksiyon" ifadesi orijinal tasolarda var mıydı yoksa siz mi eklediniz veya bulduğunuz taslaklarda halihazırda mı var, anlayamadım. Onu çıkarsanız, daha sade, daha şık olmaz mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 22 Eylül 2025; 15:36:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Orjinalinde uzay gıda ve warner bros gibi şirket isimleri var. Telif sıkıntısı olmaması için(uzay gıdanın hakları şu an fritolayda) onlar çıkarıldı. Emeğimizin bi göstergesi olarak da kendi belirlediğimiz marka gibi bi isim koyduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackness88 -- 22 Eylül 2025; 20:16:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Beklemedeyiz :)
Bilgilendirme için teşekkürler.
Ekleme: "Taso Koleksiyon" ifadesi yine gözüme batıyor. Onu kaldırıp öyle basma ihtimaliniz yok mu? Öyle daha sade ve şık görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 30 Eylül 2025; 8:16:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu işi iki kişi yaptığımız için ortak alınan bir karar oldu. Kafama göre değiştiremiyorum maalesef ama ilerleyen zamanda ikinci üçüncü basımlarda değişebilir. Bunlar sadece başlangıç aşaması.
_____________________________ -
son durum : malzeme arayışımız devam ediyor. Orjinaline yakın bi malzeme aradığımız için acele etmiyoruz. Görsellerimiz hazır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
gözümde canlanır koskoca mazi💔
Basım çok yakında gerçekleşecek.
Instagram : tasokoleksiyon_
tasoların meteryal yapısı nasıl ? fotoları anladım da asıl o plastik kısım nasıl orjinal şekilde yapmanız zor diye biliyorum çünkü çok ciddi pahalı cihazlarda basıldığı söyleniyordu..
örnekler için göresliniz var mı merak ediyorum..
looney tunes 1.seri yi merak ediyorum
birde tiny toons serisi var onu çok istiyorum :) tv taso adı tabi bu biraz daha karmaşık ve zor bir taso umarım yaparsanız ilk alıcı ben olabilirim :)

Şimdilik orjinal tasoya en yakın polistren malzeme kullandık. Tek farkı biraz daha hafif bir plasik olması. Uv baskı için kalıp ayarlanıyor. Muhtemelen ocağın ilk haftası ilk basım olcak. Baskı da beklediğimiz gibi olursa seri üretime başlıcaz.
Tinytoons ve tvtaso şimdilik zor malesef.
Adam gibi görsel yok hiçbir yerde 🤷🏼♂️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackness88 -- 17 Aralık 2025; 22:25:36 >
2010 üyesi olduğunu görüyorum bende o sıralar üyeydim ama geçici takma nickler kullanıyordum her neyse hatırlarmısın bilmiyorum ama o dönem 2010-2011-2012 yıllarında taso ticareti yapılıyordu ben dahil bir çok arkadaş taso serileri yaptık ama en iyimiz benim hocası olduğum Rahman'dır onda tüm seriler (aklına gelecek tüm seriler) var ve imkansızı başararak TV serisini bile tamamladı :) @r4hm4n
Albus u biliyorum. Büyük koleksiyonu vardı. Rahmanı bilmiyorum.
Ben se bir süredir arayıp bulmaya çalışıyorum, yeniden üreten olur mu diye. Yabancı kaynaklardan 80-100 arası master serisinin ön yüzlerini aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. Hollanda'da mega serisi olarak üretilmiş, ancak arka yüzleri bulmak biraz zor. Elimde görseller var ancak baskı yapabilecek kadar yüksek çözünürlüklü değil gibi. Dm ile yazdım size.
Bu sitede dünyada üretilmiş tüm tasolara ait kategorik bilgiler var. Ben de yardımcı olmak isterim size bulmak için.
www.milkcapmania.co.ukFlippos > 101-120 Mega Flippohttps://www.milkcapmania.co.uk/Flippos/554-101-120-Mega-Flippo.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Teşekkür ederim. Master tasoların arkası bizde farklı tek tip olacak malesef.
İlk basımda looney tunes, flintstones, ve pokemon basıcaz. Daha sonraki basımlar için de tom&jerry, casper ve redkit serisi arka ön görsellerimiz hazır. 1995-96 yabancı ülkelerde çıkan orjinal serilere yerli arka görseller yapıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackness88 -- 22 Aralık 2025; 23:2:30 >
Master tasolar hariç diğerlerinin arkalari orijinalindeki gibi yeşil/pembe olacak mi peki? Ilk müşterinizden olacağım muhtemelen. Hala master tasoların arkayuzlerini aramaktayim bu arada 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Konu içinde görsel var. Aynı olacak. Yeşil ve pembe. Taş devri de mavi
Ne durumdasınız hocam baskılar istediğiniz gibi oldu mu
Henüz basım olmadı. Biz de haber bekliyoruz hâlâ🤷🏼♂️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt