Arkadaşlar ,takip edenler vardır mutlaka Microsoft un yeni işleetim sistemi ne zaman geliyormuş? Bir de xp, 98'e göre multimedya özellikleri gelişmişti. Longhorn yeni ne getirecek bilen var mı? Her yeni işletim sistemi daha fazla sistem gereksinimi ister.Longhorn minimum ne konfigrasyon ister bir fikriniz var mı. Örneğin DVD cd ile mi satılır? celeron 2000,256ram,80gb ile longhorn yükleyebilecek miyim yoksa yenilik yapmam gerekecek mi sizce? Şimdiden sağolun...
quote:Orjinalden alıntı: sertac12 6 cd diye duydum manyak bişi olack mış makinayı ksacak tabi oho oho.. en fazla 2 cd... kasarmi kazmazmi bilemem..
Longhorn piyasaya 2 dvd olarak süreceklermiş en azından EU. da satışı böyle başlayacakmış ama türkiye icin bir değişiklik olurmu bilemem
quote:Orjinalden alıntı: m1cf quote:Orjinalden alıntı: sertac12 6 cd diye duydum manyak bişi olack mış makinayı ksacak tabi oho oho.. en fazla 2 cd... kasarmi kazmazmi bilemem.. walla kesinlikle 2cd olamaz.mesela ben emuleden longhorn diye bir .bin dosyası indirdim 3.4 gb lik muhtemelen betadır ama 2 cd olamdığı kesin 3.4 gbın
longhorn zaten pentium 5 işlemcisine ve buna bağlı olan özel kartlar için tasarlandığı için pentium5 in altını kasar