Öncelikle bütün forumdonanım arkadaslarıma merhaba. Yeni olduğum icin yaptığım yanlıslar warsa simdiden özür dilerim.
Ben london 2012 yi bilgisayara indirdim. Herşey güzel hoş. Önce bi hata verdi msvcr100.dll diye, neyse bunu internetten indirdim C/windows/system32'nin içine attım ve oyuna girdi eywallah. Şimdi ise oyunu gamepad ile oynamaya geldi. Önce Gamepad'i taktım. USB kullanılmaya hazır dedi. Bunada eywallah. Sonra x360ce programı indirdim işte PATLAK verdiği yer burası. x360ce' ye tıkladığımda en altta; Counts 0, Reloads 0, Errors, 1'den başlıyor dewamlı sayısı artıyor. Hiç bir şekilde Gamepad'i okumuyor.
Daha sonra ise şu hatayı alıyorum.
Tocaedit Xbox 360 controller Emulator 2.0.2.102 Beta 2 Uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu.Devam'ı tıklarsanız, uygulama bu hatayı yok sayar ve devam etmeyi dener. Çıkış'ı tıklarsanız uygulama hemen kapatılır.
'Micrasoft.DirectX.DirectInput, Versiyon = 1.0.2902, 0, Culture=neutral,Publickey Token=31bf3856ad364e35' dosyasını veya derlemesini ya da bağımlılıklarından birini yükleyemedi. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.
AYRINTILAR Devam Çıkış
Hatam bu arkadaslar. Ne yaptıysam olmadı. Lütfen yardım edin.
arkadaşlar yardımcı olabilcek yokmu ? Gerçekten kafayı yemek üzereyim.