Şimdi Ara

Lolden çok sıkıldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Overwatch çıktığından beri köpek gibi oynuyorum gerek moba sevmemden gerekse tracerin hots'a gelmiş olmasından, hots oynayasim var.Bu saatten sonra başlanır mi yetenek olarak insanlara yetisebilir miyiz ? Ben alpha beta zamanlari bi frost mage vardi adini unuttum hep onu oynuyordum. Sonra bıraktım. Hotsta sevmediğim bisey vardı map secememek . Rankedda bile map secemiyoruz mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yetişirsiniz hocam yetenek olarak tabi ki oyun hala yeteneksiz ordusuyla dolu diyebiliriz. Şöyle örnek veriyim bakıyorsunuz profiline adamın +2000 oyunu var ve karakterin mantığını bırakın oynadığı sınıfın mantığını anlamayanlar var supportun asasın nasıl davranması gerektiğini anlamayanlarla dolu oyun. Oynadığınız karakter Jaina bi hayli değişti o günden bugüne tabi birçok buff ve nerf geldi örneğin artık blizzard 3 wawe atıyor. Map seçilmiyor bence oyunu güzel kılan da bu aslında çünkü her map için ayrı strateji gerekiyor örneğin team league için konuşacak olursam ezbere bir setupla her maçta kazanamazsınız her mapte birbirinden bir tık üstün olan karakterler var buda ban ve pick stratejilerini daha önemli kılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 26 Eylül 2016; 13:06:40 >
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Benim sanırsam 15.seviye falandı hesabım biraz oynamam gerekiyor :D Bu gece indireyim battletagınız nedir sorum olursa oyundan ulaşırım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fordexos

    Yetişirsiniz hocam yetenek olarak tabi ki oyun hala yeteneksiz ordusuyla dolu diyebiliriz. Şöyle örnek veriyim bakıyorsunuz profiline adamın +2000 oyunu var ve karakterin mantığını bırakın oynadığı sınıfın mantığını anlamayanlar var supportun asasın nasıl davranması gerektiğini anlamayanlarla dolu oyun. Oynadığınız karakter Jaina bi hayli değişti o günden bugüne tabi birçok buff ve nerf geldi örneğin artık blizzard 3 wawe atıyor. Map seçilmiyor bence oyunu güzel kılan da bu aslında çünkü her map için ayrı strateji gerekiyor örneğin team league için konuşacak olursam ezbere bir setupla her maçta kazanamazsınız her mapte birbirinden bir tık üstün olan karakterler var buda ban ve pick stratejilerini daha önemli kılıyor.


    Birde bu hotstaki kite olayı bana çok garip geliyor mesela tracerı izledim adam hiç adama tıklamıyor garip oldum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.