Şimdi Ara

lol yükleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba merak ettim ve bir deneyeyim dedim ancak yükleyemiyorum resimdeki hataları veriyor.
     lol yükleyemiyorum

• konunun yeri mi yanlış ?
  • Microsoft Firewall yükle diretx güncelle tekrar dene olmazsa güvenlik duvarını kapat dene
  • PANDO MEDİA BOOSTER İNDİR. BAZEN TUHAF Bİ ŞEKİLDE YAPIYOÇ
  • peki ya mavi ilerliyor ama dosya felan indirmiyor, hata veriyorsa ne yapacağız.
  • darkm4g31 D kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler gerçekten işe yaradı
  • :) her zaman dostum nick yaz beraber atalim hatta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Metin2 Açılmıyorrr
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    ilk defa başlayacağım fakat zed iyi midir çok duydum da onu ?
  • zed aslında biraz oynaması zor bence jax deniyebilirsin. başlangıc için 1v1 de rahat adam alabilceginden zevk alırsın heveslenirsin ..
    büyücü istersen lux öneririm.hem playerlık geliştirirsin.hem çok etkili bi hero ogrenmiş olursun.
    adc (menzilli saldırı yeniyim dedigin için yanlış anlama).
    vayne deniyebilirisin.normal oyuna hiç girm kolay botla 2-3 gün sonra zor 2-3 gün sonra millet oynamaya başla zaten daha bırakamassın D:
    tank bence yeni arkadaşlar denememeli tank aslında en zor karakter ve en kritik karakterdir. o yuzden oyunu kavrıyana kadr deneme.
    hangisi tank ne bilim dersen hero alma sayfasında yanda tank'a tıkla zaten görürsün.
    yardımlarınız için çok teşekkürler
    birde şunu tam anlayamadım "adc (menzilli saldırı yeniyim dedigin için yanlış anlama)" adc ne oluyor hiç bir fikrim yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wert95 -- 30 Haziran 2013; 18:03:00 >
  • menzilli saldırı takımda damage işinden o sorumludur. genelde okcu veya tüfekli silahli tipler takım vs lerinde en son girer. çabuk ölür çabuk öldürür. yeni başlıyan için takımı kotu etkiler.
    dogrudan atack üzerine build yapılır.. kısaca işi arkadan damage atmaktır. genelde alt koridor yanında bi destek karakterle oynar.bol bol minyon kesip kasılması önemlidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.