Şimdi Ara

Lol taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün bir yerden kite, smartcast gibi taktikleri öğrendim. Buna benzer daha ne taktikler vardır kim bilir. Acaba böyle bi konu var mı taktiklerin olduğu? Varsa linkini atarsanız sevinirim veya bu konu altında yazabilirsiniz taktikleri.



  • Spaceye basılı tutarak oynarsan skill yemezsin (!)
    Kasayı yan yatırırsan minyon kaçırmazsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komik misiniz?
  • Ne tarz taktikler istiyorsun ? veya hangi lanede ? hangi championda ? bu tarz özele inersen yardımcı olabilirim.
  • Tatktikten ziyade tavsiye verebilirim.Bildiğiniz üzere bu oyun fare ile sağ tıklama ile oynanıyor.Reflekslerinizi arttıracak antremanlar yapmanızı öneeririm.DPI ayarı yüksek bir fare ile minyon almanız daha kolay olacaktır.
    Boş zamanlarınız da Osu adlı oyunu oynayabilirsiniz.Bu oyun müzik eşliğinde ritme uygun olarak sırayla belirtilen nesnelere tıklama oyunudur.Eğer twitchte stream açanları izliyorsanız bu oyunu oynadıklarını görürsünüz.
    Smartcast ile oynamaya alışırsanız iyi olur tepki süreniz artar.
  • rammusun ultisi kuleye de vuruyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen şu arkadaşları osu'ya yönlendirmeyin artık :/ osu'nun o konuda doğru düzgün bir faydası yok, uzun bir süre oyunu oynayıp ilerlemeniz gerekiyor çat diye olacak şey değil. Ben #turkish chat kanalında modluk yapıyorum ve her seferinde "lolden geldik hangi mapleri önerirsiniz refleks geliştirmek istiyoruz" diyenlerle uğraşmaktan gına geldi. Hele çoğunluk ortaokullu olunca vay halimize..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 Para Kasma Taktikleri
    9 yıl önce açıldı
    LOL eski LOL
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: undermine

    Lütfen şu arkadaşları osu'ya yönlendirmeyin artık :/ osu'nun o konuda doğru düzgün bir faydası yok, uzun bir süre oyunu oynayıp ilerlemeniz gerekiyor çat diye olacak şey değil. Ben #turkish chat kanalında modluk yapıyorum ve her seferinde "lolden geldik hangi mapleri önerirsiniz refleks geliştirmek istiyoruz" diyenlerle uğraşmaktan gına geldi. Hele çoğunluk ortaokullu olunca vay halimize..

    ooo modluk yapıyor MODLUK MODLUK MOD

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • undermine kullanıcısına yanıt
    Bir konuda haklısın bende onalardan şikayetciyim ama ben dota oynuyodum banada bi arkadaşım önerdi 1 yıldan fazladır oynuyorum osuyu çok faydası oldu ondan önerdim.
  • Teemoya taktik istiyorum. En sevdiğim hero teemo olduğu için onda profesyonelleşmek istiyorum. Eğer taktiğiniz varsa burada paylaşınki herkes öğrensin birşeyler.
  • useless

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atinbasi

    Teemoya taktik istiyorum. En sevdiğim hero teemo olduğu için onda profesyonelleşmek istiyorum. Eğer taktiğiniz varsa burada paylaşınki herkes öğrensin birşeyler.

    1.)Teemo nun en büyük özelliği mantarları yani atack speed kasma ilk aşamada
    2.)Ben ilk Morello+Liandry çıkıyorum %100 bir uyum var aralarında %20 cdr ile sık sık mantar koy + olarak Wound açınca rakip mantarın etkisiyle Heal veya pot basar bunlar yarı yarıya düşecek, Liandry hpye göre vuracağı için saniye başına hasarın çok yüksek olacak ve 2 itemın statları seni dengeli tutacak
    3.)Sakın mantarları üst üste koyma 1 mantarın vuruşu sayılır mantarların boşa gider sana tavsiyem her mantarın arasında en az 1,5 teemo genişliği kadar ara koyman tabi bu minimum.
    4.) Top lane de oyna mid de nuker ihtiyacı vardır ayrıca bd yapamazsın ve counterların midde oynanır genelde.
    5.)Önceliğin farm, lane push, gank yollarını mantar ile kapatmak ve kendine mantar ile dolu bir alan yaratmak, rakibine göre harras veya miniona dayalı lane tutmak olmalı (mesela nasus gelirse ölümüne harrasla, e fulle ve minion alacağı zaman Q atmak olsun, ranged hero gelirse ise safe farm yap ve Q fulle ki trade girmek zorunda kalırsan kısa sürede hasar ver ve geri çekil gibi), Lane freeze için melee stacke bağımlı herolara yap Nasus, Sion gibi bu taktik harrasa dayalıdır rakibin ranged minionları arasından farm yap ve rakibi minionların ortalama 750 range uzağına kadar gitmeye zorla ki ne exp ne de gold alabilsin tabi güvenlik için mantar ve ward şart.
    6.)Mantar tek başına yetmez Ward al.

    1den fazla Teemo tarzı vardır ben genelde rünlerde Maviler cdr Büyükler 1 Cdr 2 AP Kırmızılar Magic Pen veya hybrid rune Sarılar Lvl scale Hp, Armor veya HP tercih ediyorum.
    Mastery klasik 21-9
    Build olarak Morello-Liandry-Zhonya-MrPenBot gerisi rakibe göre ama genellikle Lich Bane veya yeni AP itemı



    Aklıma gelirse yazarım daha




  • violante V kullanıcısına yanıt
    ?http://osu.ppy.sh/u/444223
  • Rabadonla başlıyorum sonrasında lia diye gidiyorum. Buildi kendi kafama göre yapıyorum hiç bi işe yaramıyor bu yüzden buradan taktik istedim. Sen Morello falan yazmışsın o itemi bilmiyorum zaten çoğu itemi bilmiyorum daha çok yeniyim oyunda. Hatta bazen fransız bile kalabiliyorum konuşmalara. Sana teşekkür ediyorum bana ciddi bi şekilde cevap yazdığın için eğer başka taktiklerinde varsa gayet güzel olur benim için. Teemoyu gerçekten çok seviyorum ama herkes ancak trollersin diyor bu biraz canımı sıkıyor. İyi oynamak için forumlarda videolarda vs. vs araştırıyorum nası daha iyi oynayabilirim diye. Yardımlarınızı bekliyorum teemo ile ilgili. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atinbasi

    Rabadonla başlıyorum sonrasında lia diye gidiyorum. Buildi kendi kafama göre yapıyorum hiç bi işe yaramıyor bu yüzden buradan taktik istedim. Sen Morello falan yazmışsın o itemi bilmiyorum zaten çoğu itemi bilmiyorum daha çok yeniyim oyunda. Hatta bazen fransız bile kalabiliyorum konuşmalara. Sana teşekkür ediyorum bana ciddi bi şekilde cevap yazdığın için eğer başka taktiklerinde varsa gayet güzel olur benim için. Teemoyu gerçekten çok seviyorum ama herkes ancak trollersin diyor bu biraz canımı sıkıyor. İyi oynamak için forumlarda videolarda vs. vs araştırıyorum nası daha iyi oynayabilirim diye. Yardımlarınızı bekliyorum teemo ile ilgili. Teşekkürler.

    Itemları arama kısmına sana yazdığım şekilde bulabilirsin ama sana tavsiyem hem item isim ve özelliklerini hemde skillerin içeriklerini okumandır (skill isimlerine gerek yok zaten q-w-e-r şeklinde konuşulur kimse isimleri ile konuşmaz). İlk başlarda dediğim şekilde oyna zaten ilerde kendi taktiğini yaparsın mesela sezon 2de offtank hybrid oynardım Teemo'yu. Trolleme konusunda takma milleti trolllemek ne demek bilmeyen kişiler onlar, bu oyunda her türlü hero ile her türlü şekilde oynanır işe yarayıp yaramaması trollük olmaz. Önceden de dediğim gibi sen yardım istediğin konuyu yaz yardımcı olayım böyle direk yazamam lol hakkında her türlü taktiği




  • Guzel oyna gerisi gelir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teemo demek,ilk başladığım zamanlarda ben de severdim Teeto'yu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.