Şimdi Ara

LoL Skin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, LoL'e yeni başladım Yavaş yavaş öğreniyorum. Çok eğlenceli bir oyun hem de hile falanda yok ya da ben görmedim bilmiyorum. :D Sizden istediğim elinizde fazladan skin kod varsa yada kullanmadığınız falan bana yollarsanız sevinirim. Skin kodu yoksa, bildiğniz build'lerde olur. 1 2 haftadır oynuyorum. Daha pek öğrenemedim şu build olayını, hepinize iyi oyunlar... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F67AD0A2 -- 27 Ekim 2012; 2:48:51 >

• Skin kodları çok önemli değil buraya oynadığın championların ismini yazarsan yardımcı olurum(olurlar).
  • Tristana ve Alistar için bedava alabilirsin Riotun youtube ve facebook sayfalarını beğenerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Tristana ve Alistar için bedava alabilirsin Riotun youtube ve facebook sayfalarını beğenerek.

+1 ve başkasından skin isteme burda sövmezler belki ama başkası söver,gerçek para verilerek alınıyor
  • arkadaş millet skin delisi oldu ya 3 senedir oynuyorum daha 2 tane skinim yok benim :) bırakın şu işleri oyununuzu geliştirmeye bakın skin olsa ne olacak olmasa ne olacak

edit : 3 tane skinim varmış ya la :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mastermage -- 27 Ekim 2012; 10:25:14 >
  • Garen oynuyorum genellikle, tank olduğu için hoşuma gidiyo ama tabi sizinde önericeğiniz herolara açığım. Sonuçta bir hero'ya bağlı kalmamak lazım. Annie'de oynamak istiyorum da build'ini daha çözemedim. :D
  • quote:

Tristana ve Alistar için bedava alabilirsin Riotun youtube ve facebook sayfalarını beğenerek.

Türkiye sunucusu için olmuyor sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL skinim gitmiş?
    10 yıl önce açıldı
    LOL eski LOL
    7 ay önce açıldı
    Steam Cs:go
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

+1 ve başkasından skin isteme burda sövmezler belki ama başkası söver,gerçek para verilerek alınıyor

bana kata yolladılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouthOfHeaven

quote:

Türkiye sunucusu için olmuyor sanırım

Evet, Türkiye sunucusu için olmuyor. Bizim Türkler'de Türkiye sunucusunda memnun değil gibiler. Bende zaten arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine EU West'e geçtim. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeNpaCinO

quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

bana kata yolladılar

elimde olsa katayı bende veririm,beleş

• Garen candır kandır oyna oyna.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.