Şimdi Ara

LoL RUSYA Serverı Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen öyle başka seçenek yok en azından orada ne istediğimi dile getiririm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astronot Pizza

Yok yok demin bir ele girdim ping 320'den aşağı inmiyor deli oldum rusya'ya geçiyorum olmuyacak böyle ;D

kısa bi araştırma yap ruslar hakkında. ondan sonra burda сука Россия dersin

özet: millet kaçıyor sen gidiyorsun ellerine
  • Oyunu bıraktım zaten FPS açısından sorun yaşıyordum bir de doğru düzgün internet olmayınca ping zar zor oynuyordum hele TF'lerde 01 fps oluyordu oyun performansım düşüyordu sildim lol'ü hiç oyun oynamıcam bundan sonra çizgi roman film arşivi falan yapıcam :D ileride düzenimi kurarsam yüklerim lol'ı
  • quote:

Sen hangi serverdasın peki e rusya olmaz NA olmaz ping yüzünden nereye geçeyim? TR hiç olmaz

Na geçme her türlü 200 ping alıcaksın en düşük

Euw yada tr

Farkları dersen, flame
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanshichirou

quote:

Yok yok demin bir ele girdim ping 320'den aşağı inmiyor deli oldum rusya'ya geçiyorum olmuyacak böyle ;D

kısa bi araştırma yap ruslar hakkında. ondan sonra burda сука Россия dersin

özet: millet kaçıyor sen gidiyorsun ellerine

kurwa kurwa vodka le le leyyy
  • quote:

Ben komşunun internetinden bağlanıyorum ve 97 ping civarı alıyorum ehem ;D

NA uzak, ping var. EUW daha ideal.
  • en iyi seçenek EUW. Na 200+ ping kaçınılmaz, Ruslar da hem ingilizce bilmezler, hem de oyun dünyasının en berbat milletidir.
  • En iyisini yapmışsın o kadarda server değişmissin zamanına yazık oynama daha iyi ilerde sıkıntıları büyük olur kafaya takarsın kriz gecirirsin vs..
  • Cyka yaz ne derlerse
  • Ruasiiaaaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube'a dota ve russian tagını birlikte kullanarak herhangi bir arama yaparsan MOBA'da ne kadar başarılı bir millet olduğunu görürsün
  • Evet haklısın ancak lol'üde çok seviyordum kaç kere silip yükledim daha dün sildim şimdi kendimi zor tutuyorum yüklememk için başka oynayacak oyunumda yok sence ne yapmalıyım? tekrar yüklemelimiyim zaten silmemin temel sebebi FPS ve PİNG idi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.