Şimdi Ara

lol resume?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün oyundayken yazı geçti,resume filan diyordu,yazdım ekranda oyuna 30 dk ara verildi dedi,ardından da 5 sn sonra başlıyor dedi ve karşıdaki adamlar kızdı,nedir bu uygulama? yeni bi sistem filan mı ve bu dediklerim tr erverında(beta filan değil)

• aynı olay turnuvada da olmuştu. birisi oyundan düşünce oluyor sanırım.
  • Tournament draft mode.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Tournament draft mode.

Sanırım normal oyunlardada var bir keresinde yanlışlıkla pause yapmıştım oyunu çay demleyip devam ettirdim
  • Normal game'de de mi pause var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikos Kazancakis

Normal game'de de mi pause var ?

TR'de yaptım weste denedim olmadı deli etmiştim adamları sigara molasına falan çıkıyordum habire

• quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

quote:

Tournament draft mode.

Sanırım normal oyunlardada var bir keresinde yanlışlıkla pause yapmıştım oyunu çay demleyip devam ettirdim

ben cesaret arenasında yaptım 30 dk dedi ama adamlar resume (yanlış hatırlamıyorsam) dedi ve 5 saniye sonra oyun devam etti
    NOT: ben bunu yaptığım sırada oyundan kimse ayrılmamıştı...
  • customda oluyordu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

quote:

Tournament draft mode.

ben cesaret arenasında yaptım 30 dk dedi ama adamlar resume (yanlış hatırlamıyorsam) dedi ve 5 saniye sonra oyun devam etti

Oyundaki herkes yeniydi onlarda anlamadı ne olduğunu baya küfür ettiklerini duydum ama bizim takımdakiler sabırlı çıktı karşışı ise ayrılmış maçı 2v5 oynadık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

quote:

Tournament draft mode.

Oyundaki herkes yeniydi onlarda anlamadı ne olduğunu baya küfür ettiklerini duydum ama bizim takımdakiler sabırlı çıktı karşışı ise ayrılmış maçı 2v5 oynadık

bize de bağırmışlardı ve gerçekten o uygulama ne? yani ne yapmak istiyorlar ve şuanda yapılmıyor :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.