Bildirim
lol resim gönderme

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
var. tryndamere resmi çizip gönderince sana rp veriyolar. Ama sadece tryndamere çünkü ulti atınca ölümsüz oluyor dediğin gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: brdn74
var. tryndamere resmi çizip gönderince sana rp veriyolar. Ama sadece tryndamere çünkü ulti atınca ölümsüz oluyor dediğin gibi.
haha xD
resim gönderince rp geliyor doğru :)_____________________________ Fuck these corporations and their fucking record stores. I don't want my fucking paycheck feeding money whores.
These bastards flood the market with their fabricated shit and laugh as this pathetic fucking music gets them rich.
Stay the fuck, right out of my life. I don't need your fucking advice. You don't know what our shit is all about so don't even try to figure it out.
Fuck your Spice Girls and your fucking Pearl Jam. Its all a bunch a shit, I say, fuck it!
Fuck your Dave Matthews and your fucking R.E.M. You god damned bitch, fucking clueless. -
resmi nereye yollayacam suporttanmı yoksa email adresinemi _____________________________ -
kardeşim riot un facebook sayfasında paylaşıcan ama tryndamere in ulti açılmış üzerinden defalarca endless rage yazarken ki halini çizmelisin öyle istiolar ben yürürken çizdim kabul etmediler...
:D_____________________________ bir imza attım kural dışı dediler...
daha da atmam -
bişey alacaksan veriyorlar diye biliyorum.oda eksik rp'yi tamamlamak için _____________________________ bu bir imzadır. Valla bak. -
Takip............... _____________________________ -
sakız veriyolar (sakız parası kadar rp )
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X