Şimdi Ara

lol oynarken pc'deki ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar, buraya konu açmadan çok araştırma yaptım ama bir türlü bir sonuca varamadım. oyunda tf'lerde pc takılıyor en fazla 30 fps'de oynayabiliyorum. pc 'nin linkini en aşağıya yapıştıracam bir türlü çıkamadım işin içinden windows her zaman güncel.
    link:www.pcdepo.com/dell-inspiron-n5110-b43f45-8-gb-notebook-urun6645.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• msconfig'den başlangıç sekmesinde program açmamasını seç -belki antivirüs hariç-
    windows update'i kapa, gerçekten yavaşlatıyor
    windows güncel fakat diğer sürücüler güncel mi bi ona bak, bu konuda çeşitli programlar var
    Oyun ayarlarında çevre, efekt ve karakter ayrıntısı orta derece olsun, gölgeler, anti aliasing ve dikey senkro..her neyse artık adı tam hatırlayamadım kapalı olsun.
    Advanced system care ile bi kayıt defteri ne durumda göz atabilirsin, hem başka şeylerde de işe yarıyor.
    Ve son olarak game booster ile oyunu açmanı önericem, programın yapılandırma kısmından oyun oynarken çoğu şeyin devre dışı kalmasını sağlayabiliyorsun.
  • tenekamran kullanıcısına yanıt
    DELL bilgisayar almışsın dostum. Ne bekliyorsun ki ?
  • benim pcde hiç öyle bir şey olmadı sizin bilgisayar eski :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

alienware de dell ona bakarsan fail

ekran kartın kötü kardeşim
  • üstad PC özelliklerine baktın mı bilmiyorum. oyunu sıfırdan cd'sinden kurup patchleri indirdim belki düzgün çalışır diye.oyunu açtım 120 fps oldu bilgisayar resmen sobaya döndü ve kapandı. herneyse sürücülerin hepsi güncel özellikle ekran kartı için her yeni sürüm geldiğinde uyarmasıni sağlayan sekme de açık. herşey güncel. gamebooster meselesine gelecek olursak onuda suan kullanıyorum ama malesef bu seferde oyun Server durumunda unf. tarzı birseyler çıkıyor. oyna sekmesi gelmiyor. sık sık olmuyor ama malesef spotflux kullandığım için bir uyuşmazlık oluyor.
    @WhoIsYourSummoner,yorumun için sağol ortak sanırım ekran kartı da kötü olunca yapacak hicbirsey kalmıyor.

• çok ısınıyor mu soğutucusu var mı altında?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • WhoIsYourSummoner W kullanıcısına yanıt
    2 ay DELL bilgisayar kullanıp sonra bir işe yaramıyor diye kırıp yenisini aldığım için " Fail " olduğumu düşünmüyorum yavrucuğum
  • tenekamran kullanıcısına yanıt
    Sat bilgisayarı, Çok ciddiyim. Git HP yada ACER al aynı fiyata yani (Daha iyi bir fiyata Toshıba öneririm). Ben de aldım senin ki gibi özelliklere sahip DELL bir bilgisayar. 2 ay sonra kırdım satamadım, pişmanım :) Gittim HP aldım ve hiç sorun yok. Isınma desen bir ay açık bırak, gram ısınmaz. O yüzden DELL almışsın ne bekliyorsun ki diye bir yorum attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WystRoupzt

çok ısınıyor mu soğutucusu var mı altında?

üstad, bir tane soğutucu var ama tam olarak neresine denk geliyor sanki işini yerine getiremiyor gibime geldi.
    pc'ye özel soğutucu falan olur mu alt kısmını çeksem uygun olanı önerir misiniz hocam.
    @Zero Degrees öğrenciliğin gözümden kör olsun... bu pc'yi aldığımda HP i7 bir pc denedim beğenmeyip iade ettim bunu aldım. iki gün denedim çok seriydi ama sarj ömrü kötüydü diye yolladım. malesef geri yollama imkanım yok. win xp dönmek en mantıklısı herhalde yada win95.

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekamran

quote:

Orijinalden alıntı: WystRoupzt

çok ısınıyor mu soğutucusu var mı altında?

üstad, bir tane soğutucu var ama tam olarak neresine denk geliyor sanki işini yerine getiremiyor gibime geldi.
    pc'ye özel soğutucu falan olur mu alt kısmını çeksem uygun olanı önerir misiniz hocam.
    @Zero Degrees öğrenciliğin gözümden kör olsun... bu pc'yi aldığımda HP i7 bir pc denedim beğenmeyip iade ettim bunu aldım. iki gün denedim çok seriydi ama sarj ömrü kötüydü diye yolladım. malesef geri yollama imkanım yok. win xp dönmek en mantıklısı herhalde yada win95.

eğer tf lerde kasıyorsa büyük ihtimal dk 20 ye geldiğinden ısındığı içindir harici bir soğutma alın size önerim zalman almanız en iyi soğutucu markasıdır

• Aeroyu kapat

• hemen bakayım pc'ye geçince sağolun.
    @One_Shot hocam temadan ayarlananı söylüyorsunuz değil mi.

• quote:

2 ay DELL bilgisayar kullanıp sonra bir işe yaramıyor diye kırıp yenisini aldığım için " Fail " olduğumu düşünmüyorum yavrucuğum

yavru babandır :)
  • WhoIsYourSummoner W kullanıcısına yanıt
  • ısınmayla fps çok alakalı değil belli ki pc kaldırmıyor
  • quote:

Dell'in nasıl oyun bilgisayarları ürettiğini bilmeyen biri daha. Ayrıca kalite ve servis konusunda da Dell çok iyidir. 5 senedir kullanıyorum ve tabiri caizse hayvan gibi kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkmadı. Şöyle anlamadan saçma sapan yorumlar yapmayın.

• Bir de Dell ısınıyor HP ısınmıyor demiş sabah sabah iyi güldüm. HP'lerin üzerinde yumurta pişiriyorlar

• Voidreaver kullanıcısına yanıt
    Anlamadan saçma sapan yorumlar mı :)) DELL'in sadece teknik servisi iyidir. Kır, Dök, Parçala ve gelip evinden alıp yapsınlar ücretsiz ve sana tekrardan evine kadar geri göndersinler. DELL bilgisayarların ne kadar kaliteli oyun bilgisayarı olduğunu bilmeyen biri dahaymış. Tamam siz DELL bilgisayarlarla takılın. Ama unutmayın ki her zaman on adım geride olacaksınız. Bu konuda ki arkadaşın çektiği sıkıntılar gibi. Gelmiş bir de artistlik yapıyor
  • Voidreaver kullanıcısına yanıt
    Bu yorumuna da üşenmeden cevap yazıcağım. Ben sana daha 3 aylık bir DELL bilgisayar getiririm ve gösteririm hiç üşenmem. Bak yumurta nerede kırılıyormuş. Ama sende bana bir HP bilgisayar getir (1 yıllık ta olabilir hiç sorun değil) eğer o bilgisayar bir gram ısınırsa, Sana istediğin Laptop'u almazsam adiyim. Tamam ? Aksi taktirde sen alıcan bana istediğim Laptop'u. Kabul ediyorsan her türlü varım ben.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.