Bildirim
Lol maçlarını kaydetme ve youtube

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
sony vegas -
Araştırcam ama kısa bilgi veririsen kaydetme mı yoksa kesme felan mı -
Windows movie maker
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kesme biçme programı -
sagol hocam kaydetmek için önerin var mı kendi ekranımdan kaydetmek istiyorum mk lol gibi değil izlerken sanki oynuyormus havası vercek ne bastıgımı ne aldıgımı gorcek ızleyen kıısı -
Montaj için Adobe premiere pro cc. -
O programları indirirken "Full indir" ve ya "piremiyumlu olan indir" yazmada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lol videoalrı için Bandicam yeterli. Kolay ve rahat. -
Yaş kac usta bos yapmayın
baron replayla kaydet.fraps le çek.vegas la kes efekt mefekt ne istersen yap.youtubeda videoları var vegasın nasıl kullanılır falan.birde youtubea eklerken arka plana müzik falan koyacaksan dikkat et telif hakkı muhabbetleri falan var onlaı da bi araştır tam bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Chuan
baron replayla kaydet.fraps le çek.vegas la kes efekt mefekt ne istersen yap.youtubeda videoları var vegasın nasıl kullanılır falan.birde youtubea eklerken arka plana müzik falan koyacaksan dikkat et telif hakkı muhabbetleri falan var onlaı da bi araştır tam bilmiyorum.
Zaten Remix veya Dubstep kullanır büyük ihtimal. Eğer normal bir şarkı yapacaksa videonun sonuna yada açıklamasına şarkının ismini felan yazarsa sıkıntı olmaz. Bu arada J R R dostum o izlediğin gaza getiren montajlar profesyonel programlarla yapılıyor. O programlara bende biraz kafa yordum isimleri aklıma gelmiyor ama çok kafa karıştırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fruit -- 5 Mayıs 2015; 8:51:24 >
Eyvallah hocam cok sagolun
obs ile çek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X