Şimdi Ara

lol mac client takılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • el capitan 10.11.3 kullanıyorum. 2 gündür lolü indirmeye çalışırken 970mb kalınca hız 0kbps düşüyor ve hiçbir şekilde indirmeye devam etmiyor internette bir çok çözüm denedim ama olmadı. benim gibi başka mac kullanan arkadaşlar varsa çözümünü bilen yardımcı olurlarsa sevinirim.

• Çok klasik olacak ama. Kapatıp açmayı denedinmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalan Söyleyemeyen Adam

Çok klasik olacak ama. Kapatıp açmayı denedinmi?

denedim hocam kapatip acmayi silip yeniden yuklemeyi sunucu degistirmeyi denedim hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuanlık bir çözüm buldum indirmeye devam ediyor. bulduğum çözümü buraya da yazayım.

quote:

Go to Riot Games/League Of Legends/RADS/projects/lol_patcher/releas­es/(a numbered folder here 0.0 something)
    Copy the “S_OK” file.
    Go to Riot Games/League Of Legends/RADS/projects/lol_air_client/rel­eases/( A folder with a number here 0.0 something)
    Paste the “S_OK” file.
    Restart your League by ending the process

windows için önerilmiş fakat applications - lol (show package contents) - contents - lol yolu ile yukarıdaki dizine ulaştım. şuan indirme devam ediyor. tamamen bitip açılırsa ki umarım açılır konuyu güncelleyeceğim.

lol mac client takılma sorunu

• oyun indirdi patch tamamlandı fakat bu sefer de launch'a tıkladığımda otomatik olarak kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xandrodis

oyun indirdi patch tamamlandı fakat bu sefer de launch'a tıkladığımda otomatik olarak kapanıyor.

Onarmayı deneyebilirsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu bölgeyi Ocean'a almakla buldum. Interface update ettikten sonra geri EUW döndüm. Kimsenin yardımı dokunmadı ben de sorunu rastgele çözdüm. Herkese teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken ping sorunu
    7 yıl önce açıldı
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.