Şimdi Ara

LOL item oluşturma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.probuilds.net/guide/EUW/925809759/19315465

Mesela burda Seraph'ın Şefkati itemi var bu satılmıyor ben geçen oyun bundan yaptım ama nasl yaptığımı bilmiyorum ne yapmak lazım bunun oluşması için.

• Ryze
    LOSS 24.90 minutes
    Ranked Solo Queue
    Jun 25, 2013 @ 00:46

Şaka bir yana belli bir stacktan sonra oluyordu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 3 Eylül 2014; 14:54:58 >
  • başmelek asasının stacklerini fullemen lazım.skill attıkça maksimum manan artar.mana bonusu 750 olduğunda item serap olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bişe anlamadım yeni başladım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

Hiç bişe anlamadım yeni başladım ben.

tanrıçanın gözyaşı her yetenek kullandığında maksimum mananı artırır.başmelek asasına yükselttiğinde de devam eder.ta ki 750 ek manaya ulaştığında eşya serapha dönüşür

• Tamam saol hocam. Peki şimdiden orta seviye rünler almalımıyım yoksa para boşamı gider çok zor kasıyorum çünkü.
  • quote:

Tamam saol hocam. Peki şimdiden orta seviye rünler almalımıyım yoksa para boşamı gider çok zor kasıyorum çünkü.

3. seviye rün almalısın.IPlerini biriktir çünkü 20 leveldan sonra rünsüz zorlanıcaksın.normal gamede kafana göre takıl sonuçta karşı takım da rünsüz olucak.6300'e gereksiz şampiyon alacağına çoğu rününü tamamlarsın.
    sana önerim daha çok saldırı gücü şamp oynuyorsan kırmızı rünlere düz saldırı gücü(18 level değil,düz) al.sonra büyüklere de 3 düz saldırı gücü ya da 2 düz s.gücü 1 can çalma koy.daha sonra da sarılara düz zırh mavilere 18lvl. büyü direnci koyup rün sayfasını tamamla.

yetenek gücü için;

kırmızılar düz büyü nüfuzu
    sarılar zırh
    maviler düz yetenek gücü
    büyükler düz yetenek gücü

ama rünlerinin hepsi 3. seviye olacak unutma.3. seviye olmayan rün zaman kaybıdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL ve Drop Hack
    10 yıl önce açıldı
    party bug ve item kiralama sorusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tamam saol hocam. Peki şimdiden orta seviye rünler almalımıyım yoksa para boşamı gider çok zor kasıyorum çünkü.

para bosa gider

• Peki şimdiden dizmelimiyim ryze ye
  • quote:

Peki şimdiden dizmelimiyim ryze ye

20 leveldan fazlaysanız 3. seviye rün almaya başlayabilirsin.yetenek gücü rünlerini kullanabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.